marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nunta regala a batut toate recordurile pe internet! Cum au fost cucerite Facebook, Twitter, Google si YouTube de Kate si Will!

Nunta regala dintre William si Kate a fost urmarita, vineri de milioane de oameni din 180 de tari din intreaga lume. Pe internet, nunta a fixat noi recorduri de audienta. Facebook, Twitter, Google si YouTube au fost cucerite de cea mai mediatizata nunta din istorie.

Nunta regala a batut toate recordurile pe internet! Cum au fost cucerite Facebook, Twitter, Google si YouTube de Kate si Will!

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

23 de milioane de americani s-au uitat la "marele eveniment" de saptamana trecuta care a fost transmis in State de 11 posturi TV printre care ABC, CBS, NBC, CNN, E!, FOX News, MSNBC, TLC, BBC America, Telemundo si Univision.


Pe internet, nunta regala a batut toate recordurile: 1,6 milioane de oameni au vizionat simultan streamingul live pe net al ceremoniei potrivit estimarilor date de Akamai - firma care se ocupa de furnizarea serviciilor de streaming video pentru peste 300 de site-uri importante de stiri.

Pe net nunta a fost peste Campionatul Mondial de Fotbal de vara trecuta. Traficul global pe internet a fost cu 39% peste normal in timpul nuntii, sustin oficialii de la Akamai.


Kate si William au depasit pe net  evenimente precum funeraliile lui Michael Jackson sau inaugurarea presedintelui Obama.


Cei de la Yahoo au anuntat si ei nou record de trafic si de accesari ale paginelor cu continut video in timp ce BBC s-a "plans" ca site-ul a functionat "mai lent" din cauza numarului mare de utilizatori din timpul transmisiei online a ceremoniei.

La nivel mondial, vineri, 6,8 milioane de oameni au comentat pe Facebook si au postat update-uri in legatura cu nunta,  fata de 9.4 milioane de oameni in ultima saptamana. In timpul transmisiei combinatia de cuvinte ”nunta” si ”regala” a fost mentionata  in jur de 67 de ori pe secunda pe Twitter iar pe Youtube canalul dedicat nuntii regale a fost peste cel de la "America's Next Top Model" sau "Top Gear".


"Nunta regala a reprezentat un nou record all time de transmisie live video al unui eveniment pe Yahoo. Cel anterior ii apartinea inmormantarii lui Michael Jackson. Accesarile pe secunda au depasit si interesul legat de cutremurul din Japonia" a declarat un purtator de cuvant de la Yahoo. Cele mai accesate stiri video pe Yahoo  au fost cele cu rochia lui Kate si cu sarutul din balcon.

Nunta dintre William si Kate a depasit in termeni de audienta pe cea dintre Charles si Diana printre americani, insa nu si printre britanici.

In Marea Britanie audienta maxima, pe BBC, ITV  si Sky News a fost de 27 de milioane de persoane - o cifra mai mica fata de cele 28,4 milioane de oameni care au urmarit ceremonia dintre Charles si Diana acum 30 de ani. In UK audienta a fost inferioare si celei de la funaraliile Printesei Diana din 1997.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies