marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dupa o luna intensa de negocieri, studiourile Marvel au decis cine va regiza noul film "Thor: Ragnarok". Chris Hemsworth ramane in continuare zeul tunetului

Neozeelandezul Taika Waititi, coscenarist si coregizor al comediei cu vampiri 'What We Do In the Shadows', este in negocieri avansate pentru a regiza cel de-al treilea film al seriei Thor, o productie a studiourilor Marvel.

Dupa o luna intensa de negocieri, studiourile Marvel au decis cine va regiza noul film Thor: Ragnarok . Chris Hemsworth ramane in continuare zeul tunetului

Conform Agerpres, care citeaza The Hollywood Reporter, actorul Chris Hemsworth va reinterpreta rolul lui Norse, zeul tunetului in acest al treilea film 'Thor: Ragnarok'.


Alegerea lui Taika Waititi are loc dupa o luna intensa de negocieri purtate de reprezentantii studiourilor Marvel cu alti pretendenti pentru regia acestui film: Ruben Fleischer, Rob Letterman si Rawson Marshall Thurber.


Taika Waititi este cunoscut pentru colaborarea cu Jemaine Clement la comedia-horror 'What We Do In the Shadows', care a fost proiectat la Festivalul de Film Sundance si a primit aprecieri pozitive din partea criticilor.

 


De asemenea, regizorul neozeelandez s-a ocupat de scenariul si regia catorva episoade ale filmului 'Flight of the Conchords' si semneaza scenariul filmului de animatie 'Moana', productie a Disney Pictures.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies