marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marvel il transforma pe Thor in femeie: cum arata zeita si ce reactie au avut fanii

Cei de la Marvel au facut ieri un anunt ce i-a socat pe toti fanii. Conform anuntului facut oficial, personajul Thor din benzile desenate a fost transformat intr-un personaj feminin. "Thor n-a fost cuminte, asa ca acum este transformat in femeie" suna una dintre declaratiile celor de la Marvel.

Marvel il transforma pe Thor in femeie: cum arata zeita si ce reactie au avut fanii

Ieri, fanii benzilor desenate au avut parte de una dintre cele mai mari surprize.  Super-eroul Thor, zeul tunetului in universul benzilor desenate, va deveni in curand o zeita intr-un numar viitor al revistelor editate de Marvel Comics, ce va fi publicat in octombrie, conform unui comunicat publicat de The Wrap.

 

Musculosul personaj blond, "nascut" in 1962 si inspirat din mitologia scandinava, se va transforma in curand intr-o eroina cu chipul ascuns dupa o masca din otel si cu forme sculpturale, stranse intr-un corset din fier, potrivit unei ilustratii ce a fost publicata pe site-ul companiei Marvel Comics. "Grupul Marvel este fericit sa anunte o noua era pentru zeul de otel in aceasta noua serie, «Thor», scrisa de Jason Aaron si ilustrata de Russell Dauterman", a anuntat compania Marvel, filiala a grupului Disney. Noul personaj va vedea lumina zilei in octombrie si va bulversa trioul celor "trei mari", alcatuit din super-eroii Thor, Captain America si Iron Man.

 

 

 

"Nu va mai fi eroul masculin clasic ce va fi capabil sa tina puternicul ciocan Mjölnir, ci o noua eroina se va naste, iar ea va fi demna de numele Thor. Cine este ea? De unde vine ea si care este legatura ei cu regatul Asgard si universul Marvel?", se afirma in acelasi comunicat. "Noul Thor continua traditia personajelor feminine puternice precum Captain Marvel, Storm, Black Widow si altele. Iar noul Thor nu este doar un substitut feminin. Ea este acum singurul Thor din lume si ea e demna de acest nume!", continua acelasi comunicat.
 

 

 

 

"Thor n-a fost cuminte si a reusit sa isi piarda celebrul ciocan. Acum, o zeita a venit si s-a transformat in Thor". Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara: "este o gluma de 1 aprilie mutata pe 15 iulie". "Nu-mi place schimbarea asta. Nu e logic". "Mult succes sa gasiti o femeie care sa arate mai bine decat Chris Hemsworth". Fetele, in schimb, au reactionat pozitiv pe Twitter si s-au aratat incantate de ideea ca vor avea o astfel de eroina.

Creatorul personajului Jason Aaron a subliniat faptul ca noul personaj "nu este un fel de Thorette, nu este domnisoara Thor, nu este Thorita. Ea este Thor. Dar e diferita de toti acei Thor pe care i-ati vazut in trecut". Odata cu aceasta "schimbare de sex", Marvel vrea sa seduca "un public care, timp de multa vreme, nu a fost tinta revistelor de benzi desenate cu super-eroi in America: femeile si adolescentele". In contextul in care Thor a generat doua lungmetraje de succes produse de studiourile Disney, reprezentantii acestuia au refuzat deocamdata sa comenteze despre o posibila adaptare pentru cinema a viitoarelor reviste cu zeita Thor.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies