marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne Johnson ar putea juca in remake-ul unui film cult al anilor '80. The Rock vrea "Scandal in cartierul chinezesc"

Dupa cum se stie, toate lumea il iubeste pe The Rock. Daca nu sunteti un fan al wrestling-ului, atunci aveti filmele din seria "Furios & Iute". Iar daca nu va plac masinile, atunci exista "San Andreas". Este posibil si de aceasta data sa nu va placa filmele cu catastrofe, asa ca aveti la dispozitie serialul care tocmai se lanseaza pe HBO "Ballers". Iar daca va urati pe voi insiva, atunci exista filmul "Scorpion King".

Dwayne Johnson ar putea juca in remake-ul unui film cult al anilor 80. The Rock vrea Scandal in cartierul chinezesc

Ideea este ca Dwayne Johnson a reusit sa se transforme intr-un personaj foarte simpatic, care stie ce sa faca intr-un film de actiune, dar nu ezita sa-si incerce norocul si intr-o comedie.

 

Din acest motiv, scriu cei de la The Verge, unii fani sunt entuziasmati la ideea ca The Rock ar putea juca in remake-ul "Big Trouble in Little China" ("Scandal in cartierul chinezesc") al lui John Carpenter.

 

 

Primii care au scris despre asta au fost cei de la The Wrap, care au precizat ca actorul negociaza pentru rolul principal in filmul care l-a avut pe Kurt Russel in 1986.  Filmul in care Russel se batea cu forte supranaturale in cartierul chinezesc din San Francisco a fost un esec de box-office la acea vreme, insa ulterior s-a dovedit a fi un film cult clasic.

 

 

Mixtura ciudata dintre arte martiale, comedie si bravada ar putea fi ideala acum pentru un actor ca The Rock. Noul "Big Trouble in Little China" este scris de o echipa formata de Ashley Miller si Zack Stentz, care au mai lucrat si la "The Sarah Connor Chronicles" si "X-Men: First Class".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies