marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne Johnson este invincibil in noile imagini de la filmarile peliculei Hercules: The Thracian Wars

Dupa aproape o luna de la dezvaluirea unor imagini din productia Hercules: The Thracian Wars, Dwayne Johnson a postat pe contul personal de Facebook o serie noua de imagini din urmatorul sau film.

Dwayne Johnson este invincibil in noile imagini de la filmarile peliculei Hercules: The Thracian Wars

 

De aceasta data, starul de la Hollywood apare imbracat in costumul lui Hercule, lasand impresia ca este imbatabil, fizicul sau fiind de-a dreptul impresionant. Alaturi de actor, in fotografie apare si Dante Spinotti, directorul de imagine al productiei si cel care s-a ocupat si de The Heat si L.A. Confidential.

 

 

In aceasta perioada filmarile productiei regizata de Brett Ratner (Rush Hour, X-Men: The Last Stand) au loc in Budapesta (Ungaria).  Actorul a postat pe Twitter dieta drastica pe care trebuie sa o urmeze timp de 22 de saptamani. Dwayne este nevoit sa manance 7 mese pe zi, extrem de bogate in calorii pentru a-si mari muschii si mai mult.

 

 

 

 

Noul film va urmari povestea din romanul de benzi desenate Hercules: The Thracian Wars, creat de Steven Moore si Admira Wijaya. Regizorul Brett Ratner va avea la dispozitie un scenariu scris de Ryan Condal.

 

 

Povestea respecta cam tot ce stim despre indragitul semi-zeu: Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decat de suferinta intreaga sa viata, simtind furia mamei sale vitrege Zeita Hera mai tot timpul, iar dupa cele douasprezece munci grele si pierderea familiei, semizeul obosit si scarbit de aceasta viata, intoarce spatele zeilor si isi gaseste consolare doar in lupte si provocari sangeroase.

 

 

 

 

Hercules: The Thracian Wars se va lansa in SUA pe 25 iunie 2014. Din distributie mai fac parte Rufus Sewell, Ian McShane si Joseph Fiennes. 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies