marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru San Andreas: Dwayne Johnson trebuie sa salveze omenirea dupa un cutremur devastator

S-a lansat primul trailer pentru filmul de actiune "San Andreas" in care protagonist este Dwayne The Rock Johnson. In film, Los Angeles-ul este lovit de un cutremur urias, care va avea ecou in toata America.

Trailer pentru San Andreas: Dwayne Johnson trebuie sa salveze omenirea dupa un cutremur devastator

The Rock iar face pe eroul in noul lui film, "San Andreas". De data asta, The Rock trebuie sa infrunte natura si fortele ei de nestapanit, dupa ce Los Angeles-ul este lovit de cel mai puternic cutremur vazut vreodata.

 

 

Povestea filmului are loc dupa ce un cutremur puternic loveste California si produce distrugeri uriase. Personajul principal la fi un pilot de elicopter, interpretat de Dwayne Johnson, care va face o calatori periculoasa de-a lungul statului pentru a-si recupera fiica pierduta, alaturi de sotia lui, interpretata de Carla Gugino.

 

 

San Andreas va fi produs de New Line, filmari ar trebuie sa inceapa in aprilie 2014 si lansarea va avea loc in 2015. Dwayne Johnson a avut un an extrem de ocupat. A lansat pe rand, filme de succes si populare ca G.I. Joe: Retaliation, Fast & Furious 6 si Pain & Gain, care impreuna au adus incasare de 1 miliard de dolar in box-office-ul global.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies