marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne Johnson va infrunta un cutremur devastator in noul sau film: afla povestea

Dwayne Johnson se afla in negocieri pentru a juca rolul principal din San Andreas, un disaster-movie despre un cutremur infricosator, anunta cei de la Hollywood Reporter.

Dwayne Johnson va infrunta un cutremur devastator in noul sau film: afla povestea


Brad Peyton, care a mai lucrat alaturi de Dwayne Johnson la  Journey 2: The Mysterious Island, se va ocupa de regia filmului, care ar trebui lansat in 2015.

Povestea filmului are loc dupa ce un cutremur puternic loveste California si produce distrugeri uriase. Personajul principal la fi un pilot de elicopter, interpretat de Dwayne Johnson, care va face o calatori periculoasa de-a lungul statului pentru a-si recupera fiica pierduta.

San Andreas
va fi produs de New Line, filmari ar trebuie sa inceapa in aprilie 2014 si lansarea va avea loc in 2015. Dwayne Johnson a avut un an extrem de ocupat. A lansat pe rand, filme de succes si populare ca G.I. Joe: Retaliation, Fast & Furious 6 si Pain & Gain, care impreuna au adus incasare de 1 miliard de dolar in box-office-ul global.

 

 

 

 

In aceasta perioada filmeaza pnetru Hercules: The Thracian War, regizat de Brett Ratner. Noul film va urmari povestea din romanul de benzi desenate Hercules: The Thracian Wars, creat de Steven Moore si Admira Wijaya. Regizorul Brett Ratner va avea la dispozitie un scenariu scris de Ryan Condal.

 

Cand regele Traciei ii cere lui Hercule si tovarasilor lui sa-i antreneze armata pentru a deveni cat mai puternica, acesta nu poate rezista in fata ideii de sange si razboi. Insa luptele il determina sa constientizeze ca este departe de eroul care a fost candva.

 

Povestea respecta cam tot ce stim despre indragitul semi-zeu: Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decat de suferinta intreaga sa viata, simtind furia mamei sale vitrege Zeita Hera mai tot timpul, iar dupa cele douasprezece munci grele si pierderea familiei, semizeul obosit si scarbit de aceasta viata, intoarce spatele zeilor si isi gaseste consolare doar in lupte si provocari sangeroase.


Hercules: The Thracian Wars se va lansa in SUA pe 25 iunie 2014. Din distributie mai fac parte Rufus Sewell, Ian McShane si Joseph Fiennes.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies