marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne Johnson vrea sa devina supererou. Afla ce personaj de benzi desenate Marvel si-ar dori sa joace

Dwayne "The Rock" Johnson pare foarte incantat de statutul sau de actor, pe langa cel de luptator profesionist. Dupa ce a avut succes cu Fast Five, acum actorul si-a aratat interesul pentru un nou film.

Dwayne Johnson vrea sa devina supererou. Afla ce personaj de benzi desenate Marvel si-ar dori sa joace

Actorul a spus de curand in presa ca ar fi interesat sa joace in Luke Cage, inspirat din benzile desenate Marvel. Luptatorul de wrestling nu este singurul candidat. Pentru acest rol au mai fost luati in vizor si Quinton "Rampage" Jakcson (a mai jucat in "A-Team"), Isaiah Mustafa, Brian J. White, Tyrese Gibson (Transformers) si Idris Elba (Thor).

 

Pe pagina oficiala de Twitter a actorului, Dwayne Johnson a scris: "Mi-ar placea sa-l pot juca pe Luke Cage. Imi place la nebunie si sunt un fan inrait al supereroului".

Fanii benzilor desenate deja au reactionat, afirmand ca Luke Cage este printre putinii supereroi de culoare, iar "The Rock" nu este de culoare. Fanii cred ca rolul ar trebuie sa ii revina unui actor de culoare.

Dwayne Johnson este ocupat in aceasta perioada cu filmarile la G.I.Joe 2: Retailation. Actorul a inceput sa aiba aparitii pe micile si marile ecrane inca din 1997, devenind cunoscut prin meciurile sale de wrestling. El a mai jucat in fime ca "The Scorpion King", "Planet 51", "The Rundown", "Race to Witch Mountain", iar anul acesta a aparut alaturi de Vin Diesel in "Fast Five", unde a facut un rol apreciat de critici.


Daca va obtine rolul eroului Luke Cage ramane de vazut, dar il veti putea vedea in 2013 in cel de al saselea film din seria "Fast and Furious".
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies