marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dwayne Johnson isi arata muschii in G.I. Joe 2. Vezi prima imagine cu actorul intr-unul din cele mai asteptate filme ale anului 2012

Dwayne Johnson isi arata muschii si armele in primele imagini din G.I. Joe: Retaliation, unul din cele mai asteptate filme din 2012.

Dwayne Johnson isi arata muschii in G.I. Joe 2. Vezi prima imagine cu actorul intr-unul din cele mai asteptate filme ale anului 2012

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW


Actorul suspectat ca a luat steroizi pentru rolul din Fast Five pentru care s-a ingrasat cu peste 10 kilograme arata la fel de gigantic si in primele imagini din SF- ul G.I. Joe 2: Retaliation. Dwayne Johnson va juca rolul lui Roadblock.

Primele poze au fost oferite chiar de actor, care le-a postat pe contul personal de Twitter.


Channing Tatum, Ray Park si Byung-hun Lee isi vor relua rolurile din primul film, distributiei i se vor alatura şi multe nume noi, ca Bruce Willis, Adrienne Palicki (noua Wonder Woman), Ray Stevenson, Joseph Mazzello, Elodie Yung. G.I.Joe este unitate militara cunoscuta sub numele de Global Integrated Joint Operating Entity, o echipa infiintata de guvernul american ca masura de protectie impotriva unei organizatii malefice condusa de un mare traficant de arme.

Filmul este regizat de Jon Chu (Step Up 3D) si va fi lansat in iunie 2012.

 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies