marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ea este noua vedeta a lui Michael Bay? Vezi cu cine a inlocuit-o celebrul regizor pe Megan Fox

Michael Bay, cunoscutul regizor american, si-a facut aparitia la sfarsitul saptamanii la bratul unei frumoase domnisoare brunete, pe care presa britanica a numit-o imediat inlocuitoarea lui Megan Fox.

Ea este noua vedeta a lui Michael Bay? Vezi cu cine a inlocuit-o celebrul regizor pe Megan Fox

In varsta de 47 de ani, Bay si-a facut un renume in cinematografie datorita filmelor "Pearl Harbor", dar si a celebrei serii "Transformers" si datorita actritelor pe care le-a transformat in vedete dupa aparitiile in productiile sale.


Megan Fox, Rosie Huntington-Whitely si Bar Paly sunt doar trei dintre actritele care au ajuns in atentia tuturor dupa ce au jucat in filmele lui Michael Bay. Megan Fox s-a aflat intr-un scandal monstru cu regizorul american, dupa ce l-a numit "nazist", iar producatorul Steven Spielberg a decis sa fie data afara. Actrita s-a plans ca Bay obiectiveaza femeile in filmele sale si ca ea a devenit un sex-simbol peste noapte, fara sa se astepte la asta. Ea a jucat alaturi de Shia LaBeouf in primele 2 filme Transformers.

 

Urmatoarea muza a fost fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley, care este iubita actorului Jason Statham. Aceasta a fost partenera lui Shia LaBeouf in Transformers 3: Dark of the Moon, care a strans 1 miliard de dolari incasari in 2011.

Se pare ca celebrul regizor si-a gasit o noua potentiala tinta pe care sa o transforme intr-o stralucitoare vedeta. Bay a fost surprins la sfarsitul saptamanii, la castelul Marmont, la bratul unei brunete.

 

Tanara era imbracata intr-o rochie scurta roz, tinuta care i-a scos in evidenta atuurile fizice demne de luat in seama, fapt pentru care presa a inceput sa speculeze pe seama viitorului carierei tinerei domnisoare, despre care spun ca ar putea fi o noua prezenta in filmele sale. Dar Bay este celebru pentru faptul ca se invarte intodeauna intr-un mediu plin de tinere frumoase, fiind celebru pentru reclamele regizate pentru brandul Victoria's Secret.

 


 

Regizorul de 47 de ani pregateste in aceasta vara la patrulea film Transformers, despre care a oferit detalii saptamana trecuta: "Nu vreau sa spun ca este un reboot, nu este cuvantul potrivit, pentru ca oamenii se vor gandi imediat ca facem ca la Spider-Man, povestim inceputul.  Noi luam povestea pe care o stiti cu totii, spusa deja in cele trei filme, si o ducem intr-o noua directie. Cele trei filme stau la baza noului film. M-am intalnit cu scenaristul deja si am discutat cateva posibilitati. L-am lasat sa se gandeasca, iar saptamana viitoare ne intalnim sa vedem cum ne putem apuca de treaba." a spus Michael Bay pentru Los Angeles Times.

 

De asemenea, Bay a spus ca distributia nu va fi aceeasi, ci una complet noua si ca bugetul a fost redus cu 30 de milioane de dolari, adica va beneficia de 165 de milioane de dolari pentru ultimul film Transformers regizat de el. Acesta a anuntat ca nu va mai face nici un alt film Transformers si ca pregatetse franciza pentru a fi preluata de un alt regizor.

 

Transformers 4 urmeaza sa fie lansat in vara anului 2014.


Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies