marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eddie Redmayne: actorul din Les Miserables il va juca pe Stephen Hawking intr-un film biografic

Eddie Redmayne, starul din Les Miserables, se pregateste pentru un nou proiect interesant, actorul aflandu-se in negocieri avansate pentru un rol important.

Eddie Redmayne: actorul din Les Miserables il va juca pe Stephen Hawking intr-un film biografic

Eddie Redmayne se afla la un pas de a obtine rolul cunoscutului fizician Stephan Hawking, in filmul biografic Theory of Everyting care va fi regizat de James Marsh, cel care a castigat premiul Oscar cu productia Man on Wire si care a facut senzatie anul trecut cu thriller-ul Shadow Dancer, scrie Deadline.

 

Eddie Redmayne a fost curtat intens de compania Working Title dupa interpretarea sa impecabila din Les Miserables, film care a urmat dupa rolul din My Week with Marilyn (2011) si din serialul Birdsong.

 

 

 

 

In 2012, Eddie Redmayne (31 de ani), considerat unul dintre actorii promitatori de la Hollywood, a interpretat rolul lui Marius Pontmercy, in Les Miserables, rol pentru care a primit numeroase nominalizari la competitii prestigioase. Pentru urmatoarea perioada, Redmayne se pregateste un nou film, Jupiter Ascending (2014).

 

Cel mai cunoscut film biografic despre Stephan Hawking a fost realizat in 2004, de BBC si s-a axat pe perioada pe care a petrecut-o pe Cambridge, la inceputul anilor '60. 

 

 

 

Presa americana compara Theory of Everything cu filmele lui Jim Sheridan, My Left Foot si a lui Julian Schnabel, The Diving Bell and the Butterfly, sugerand ca acesta va acoperi ultima parte a vietii fizicianului cand a inceput sa sufere efectele destabilizatoare ale bolii de care suferea.

 

Fizicianul britanic, acum in varsta de 71 de ani, a fost diagnosticat cu probleme neurologice in 1962, la varsta de 21 de ani, iar medicii i-au mai dat doar doi ani de trait.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies