marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ei sunt cei trei hoti din Home Alone 3. Cum arata acum Petr Beaupre, Burton Jernigan si Earl Unger

In 1997, dupa cele doua filme Home Alone in care Kevin McCallister a fost eroul principal, locul sau i-a fost luat de Alex Pruitt in Home Alone 3.

Ei sunt cei trei hoti din Home Alone 3. Cum arata acum Petr Beaupre, Burton Jernigan si Earl Unger

Asa cum era de asteptat si locurile lui Marv si lui Harry au fost luate de alti raufacatori, de aceasta data fiind patru, dintre care trei dintre ei au fost Petr Beaupre (Olek Krupa), Burton Jernigan (Lenny von Dohlen) si Earl Unger (David Thornton).

Nascut in august 1955, Oleg Krupa a devenit cunoscut datorita rolurilor negative pe care le-a jucat in numeroase productii, printre care si Eraser, Blue Streak sau Home Alone 3. Doua dintre cele mai importante roluri ale sale au fost in Behind Enemy Lines (2001), unde a jucat un general sarb si in Salt (2010), unde a interpretat rolul presedintelui rus. 

 

Cele mai recente filme in care au aparut sunt X-Men: First Class (2011), The Dictator (2012) si Admission (2013), tot in acest an obtinand rolul si in serialul The Americans.

Lenny Von Dohlen s-a nascut in decembrie 1958 si este foarte bine cunoscut pentru rolul arhitectului Miles Harding din Electric Dreams, dar si pentru rolul lui Harold Smith din serialul Twin Peaks. Cele mai recente aparitii ale sale au fost in Camilla Dickinson (2012), Dark Power (2013), urmand ca in 2014 sa interpreteze rolul lui Oskar Knight in Near Myth: The Oskar Knight Story.

David Thornton s-a nascut in iunie 1953 si este casatorit cu cantareata Cyndi Lauper. Dupa rolul din Home Alone 3, actorul a jucat in numeroase filme si seriale, cele mai importante fiind John Q (2002), The Notebook (2004), Here and There (2009), Trophy Kids (2011), dar si in Law and Order: Special Victims Unit (2003), Law and Order (2005).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies