marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ele au jucat in cele mai proaste filme din ultimii 10 ani, insa sunt cel mai bine platite actrite de la Hollywood

Nu mai este o noutate ca nu trebuie sa faci filme bune, ca sa pui mana pe bani grei la Hollywood. Spre deosebire de barbati unde DiCaprio si Johnny Depp bifeaza atat la capitolul incasari spectaculoase cat si filme extrem de apreciate, actritele cu cele mai mari salarii in 2011 au culmea, cele mai proaste filme din ultimii 10 ani.

Ele au jucat in cele mai proaste filme din ultimii 10 ani, insa sunt cel mai bine platite actrite de la Hollywood

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW

Cel mai bine platite actrite de la Hollywood au jucat in unele din cele mai proaste filme din ultimul deceniu. La aceassta concluzie s-a ajuns pe baza informatiilor publicate de site-ul RottenTomatoes.com, care cumuleaza cronici de film din sute de publicatii print si online din SUA si stabileste procentul de aprecieri favorabile de care beneficiaza fiecare actor sau cineast.


Pentru ca un actor sa fie considerat bun iar filmele sale reusite procentul cumulat trebuia sa fie de minim 60%, ce e sub acest prag este apreciat drept slab. Click aici pentru a vedea top 10 actrite cu cele mai mari incasari in 2011.


Angelina Jolie, cea mai bine platita actrita de la Hollywood in acest moment pentru nenumarate succese de box-office, este in acelasi timp si campioana filmelor proaste. In ultimii zece ani, din cele 20 de filme facute,doar 8 filme au reusit sa obtina un procent mai mare de 60%, restul fiind cotate foarte slab. Media filmelor ei din ultimii zece ani este de 47%.


Sarah Jessica Parker, care a incasat in ultimul an 30 de milioane de dolari, nu a mai avut un film apreciat pozitiv de critici inca din 2000, iar procentul obtinut din media scorurilor filmelor ei este de doar 36%.


Jennifer Aniston,
care este a treia in topul celor mai bine platite, are un procent de 42%, conform aprecierilor criticilor RottenTomatoes.com. Cele mai 'bune" filme din ultimii zece ani sunt recentul Horrible Bosses (70%) si Friends With Money (71%).


Reese Witherspoon a castigat 28 de milioane de doalari in ultimul an, conform Forbes, insa a picat testul in fata criticilor, reusind sa stranga un procent de doar 53% al filmelor din ultimii zece ani ( singura exceptie e Walk The Line)


Julia Roberts are parte de cele mai putin dispretuite filme din top si totusi procentul ei este de 55%. Cel mai slab film al actritei din ultimii ani este considerat Valentine's Day.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies