Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tyler Perry, cel mai bine platit om din entertainment: in 2005 avea o companie de catering, acum filmele sale au facut 500 de milioane $

Revista Forbes a facut publica lista celor mai bine platiti oameni din industria entertainmentului intre mai 2010 si mai 2011.

Tyler Perry, cel mai bine platit om din entertainment: in 2005 avea o companie de catering, acum filmele sale au facut 500 de milioane $

In primii 10 oameni care au castigat cel mai bine din entertainment in ultimele 12 luni se numara un actor ( 77 de milioane de dolari) Leonardo DiCaprio, un regizor ( 107 milioane de dolari) Steven Spielberg si un producator ( 113 milioane de dolari) Jerry Bruckheimer, insa pe primul loc sa afla un tip de culoare care le face pe toate trei - Tyler Perry ( cunoscut pentru “Why Did I Get Married Too?”, “I Can Do Bad All by Myself”, "Precious", "Madea's Big Happy Family") cu 130 milioane de dolari.

Nascut pe 13 septembrie 1969, in New Orleans, Louisiana, Tyler Perry (care este si scenarist) a inceput sa scrie piese de teatru de la varsta de 18 ani. In aprilie 2005 avea 75 de milioane de dolari din bilete si DVD-uri vandute. Inainte de a deveni celebru in urma succesului cu primul sau film Diary of a Mad Black Woman (2005), era detinatorul unei companii de catering care isi ofera serviciile persoanelor afro-americane.In 2007, Entertaiment Weekly l-a inclus in topul celor mai inteligente 50 de persoane de la Hollywood ( nu a terminat liceul, dar a obtinut ulterior o diploma) iar in urma cu ceva timp a declarat ca a fost inspirat sa scrie de catre show-ul lui Oprah, alaturi de care a produs Precious in 2009.


Pana in luna iunie 2011 filmele sale ( la care a lucrat in calitate de actor, regizor, producator sau scenarist) au strans peste 500 de milioane de dolari la nivel international. A mai produs show-urile TV Meet the Browns si House of Payne. Este criticat in SUA pentru ca abuzeaza in productiile sale de stereotipuri rasiale negative.

Cei mai bine platiti 10 oameni din entertainment in 2011 potrivit Forbes:

1. Tyler Perry - 130 milioane de dolari

2. Jerry Bruckheimer - 113 milioane de dolari

3. Steven Spielberg - 107 milioane de dolari

4. Elton John - 100 milioane de dolari

5. Simon Cowell - 90 milioane de dolari

6. James Patterson - 84 milioane de dolari

7. Dr. Phil McGraw - 80 milioane de dolari

8. Leonardo DiCaprio - 77 milioane de dolari

9. Howard Stern - 76 milioane de dolari

10. Tiger Woods - 75 milioane de dolari
 


Galerie foto

Cele mai citite

(P) 4 filme celebre ecranizate după cărți
Tocmai ai terminat munca și ești în căutarea unei activități perfecte pentru o seară liniștită. Sau poate că e weekend - genul acela de weekend în care tot ce îți dorești este să te bucuri de câteva ore de relaxare totală și, bineînțeles, de un ceai, de un vin sau de o cafea delicioasă - în funcție de preferințe (și poate și de momentul zilei). 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies