marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ellen Page, celebra pentru "Juno" sau "Inception", si-a prezentat iubita la lansarea "Freeheld". Filmul spune povestea unor lesbiene

Actrita americana Ellen Page se afla in Canada pentru a prezenta la Festivalul International de Film de la Toronto cel mai nou film al sau, "Freeheld", bazat pe povestea unui cuplu de lesbiene, relateaza online ABC, conform Agerpres.

Ellen Page, celebra pentru Juno sau Inception , si-a prezentat iubita la lansarea Freeheld . Filmul spune povestea unor lesbiene

Actrita si-a prezentat cu aceasta ocazie si iubita, o tanara care practica surfing-ul, Samantha Thomas. Actrita a pasit alaturi de iubita sa pe covorul rosu al festivalului imbracata intr-un smoching al casei de moda Yves Saint Laurent.

 

Page, care si-a declarat public homosexualitatea in februarie 2014, prezinta la festival filmul "Freeheld" despre povestea reala a unui cuplu de lesbiene, o lupta pentru drepturile uneia dintre partenere care a fost diagnosticata cu cancer.

 

Ellen Page, 28 de ani, s-a declarat fericita si emotionata ca o poate prezenta in public pe iubita sa. "Sunt indragostita", a declarat ea pentru ŤE! Newsť. "Sa ma plimb de mana cu iubita mea este un lucru deosebit, impresionant", a marturisit actrita.

 

 

Samantha se prezinta ca "o artista surfer" pe site-ul ei. in varsta de 35 de ani, ea a venit la Toronto, imbracata intr-un smoching in ton cu Ellen Page. Pe covorul rosu au fost prezenti si alti actori care au jucat in film. Page si-a imbratisat colega de platou si buna prietena Ruby Rose, care a publicat apoi un mesaj amuzant pe contul sau de Instagram.

 

"Nu poti sa nu te bucuri cand cea mai buna prietena a ta este o fiinta atat de talentata si amuzanta", a scris ea sub poza postata pe Instagram si a glumit apoi copios pe seama costumului purtat de Ellen. "Nu stii daca face reclama la YSL (Yves Saint Laurent) sau unor chelneri cu foarte mult stil".

 

Ellen Page s-a nascut in februarie 1987 si a devenit cunoscuta publicului international datorita rolului din Juno (2007) pentru care a si primit o nominalizare la Oscar. Dupa succesul incredibil pe care l-a avut gratiei interpretarii adolescentei gravide care se confrunta cu probleme, Ellen Page a mai jucat in X-Men: The Last Stand (2006), Smart People (2008), Whip It (2009), Inception (2010) si X-Men: Days of Future Past (2014).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies