marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul care a creat isterie si dependenta: cum arata in realitate actorii din Game of Thrones

In fiecare sezon intreaga distributie a serialului HBO Game of Thrones trece printr-o transformare dramatica.  Costumele si machiajul eleborat ale serialului inspirat de seria A Song of Ice and Fire a scriitorului George R. R. Martin au fost foarte laudate. Nici macar starurile din serial nu se mai mira ca nu sunt recunoscute pe strada, desi personajele lor au castigat miloane de fani de la debutul pe micile ecrane, in urma cu doi ani.

Serialul care a creat isterie si dependenta: cum arata in realitate actorii din Game of Thrones

Galerie foto: transformarile celor 20 de actori din Game of Thrones


Emilia Clarke are cu siguranta cea mai impresionanta transformare in serial: actrita britanica (25 de ani) este cunoscuta pentru rolul printesei Daenerys Targaryen sau mama dragonilor asa cum o numesc fanii. Frumoasa bruneta a filmat scene nud pentru acest serial, a fost numita una dintre cele mai frumoase femei din Anglia, insa fanii serialului nu o recunosc pe strada.


"Nimeni nu ma recunoaste, pentru ca nu am parul blond, ceea ce ma bucura. Cateodata, oamenii au o privire confuza, ca si cum m-ar sti de undeva", a explicat acesta pentru digitalspy.co.uk. Dureaza doua ore pana stilistii ii aplica perfect peruca blonda Emiliei Clarke. Este o munca meticuloasa, pentru ca parul sau negru trebuie ascuns total sub suvitele blonde ale perucii. Aceasta e facuta din par uman, costa in jur de 7.000 de dolari, fiind spalata si ingrijita cu multa atentie.


Emilia Clarke s-a nascut in anul 1987 in Londra (Anglia) si a copilarit in Berkshire. A inceput sa joace la varsta de 3 ani dupa ce a urmarit un musical la care tatal ei lucra pe atunci, Show Boat. In 2009, a fost alesa in echipa serialului Game of Thrones, unde are primul ei rol major din cariera. Actrita a explicat de ce crede ca serialul Game of Thrones are un asemenea succes: "Merge mai departe decat orice alta poveste fantasy. Are multe lucruri cu care fanii se asociaza. Exista familii ca in viata reala si lucruri care sunt greu de privit, imposibil de vazut pentru copii. Creeaza dependenta intr-un mod ciudat: te face sa vrei mai mult, cu toate ca are substanta. Totodata, au fost angajati oameni incredibil de talentati pentru a face acest serial. Atat timp cat inchid ochii la secventele mele, totul este ok."

 

Serialul cu cea mai mare distributie: afla aici mai multe despre sezonul 3 din Game of Thrones


Personajul Emilei este Daenerys, printesa mostenitoare de drept a regatului fictiv Westeros pentru tronul caruia se dau multe batalii. Vanduta de fratele ei, aceasta ajunge Khaleesi – regina poporului nomad dothraki, mostenit de la Drogo, sotul ei, care a murit. In debutul sezonului doi, dupa nasterea celor trei dragoni, Daenerys, consilierul ei, Jorah Mormont (Iain Glen) si ce a mai ramas din poporul printesei sunt rataciti in desert, cu provizii putine si fara apa. In sezonul 3 Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) a fugit din cuibul de vipere care este Qarth. Dragonii ei cresc, iar faima lor continua sa se raspandeasca, dar pentru a lua Tronul de Fier va avea nevoie de sustinatori puternici si de soldati. Ambele pot fi gasite in orasele de pe langa Golful Sclavilor, dar isi au pretul lor. Ramane de vazut daca il va plati sau nu.
 

 

Emilia Clarke (Daenerys Targaryen)

Peter Dinklage (Tyrion Lannister)

Lena Headey (Cersei Lannister)

Richard Madden (Robb Stark)

Sophie Turner (Sansa Stark)

Kit Harington (Jon Snow)


 

Maisie Williams (Arya Stark)

Jack Gleeson (Joffrey Baratheon)


 

Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister)

 

Galerie foto: transformarile celor 20 de actori din Game of Thrones


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies