marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emilia Clarke, desemnata cea mai dorita femeie din lume:  vezi galerie cu cele mai frumoase imagini din cariera actritei din Game of Thrones

Actrita britanica Emilia Clarke, interpreta personajului Daenerys Targaryan din serialul "Urzeala Tronurilor" produs de postul HBO, a fost desemnata cea mai dorita femeie din lume pe anul 2014, potrivit unui top alcatuit de site-ul AskMen, in care Miley Cyrus s-a clasat pe ultimul loc.

Emilia Clarke, desemnata cea mai dorita femeie din lume: vezi galerie cu cele mai frumoase imagini din cariera actritei din Game of Thrones

 

 

VEZI GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini cu Emilia Clarke




Actrita britanica, in varsta de 26 de ani, a ocupat primul loc in acest sondaj ale carui rezultate au fost publicate marti, informeaza contactmusic.com.


Ajuns la cea de-a 13-a editie, topul Most Desirable Woman 2014 a fost realizat pe baza voturilor exprimate de peste 1.000 de cititori, care au fost invitati sa acorde note in functie de mai multe criterii: sex appeal, talent, gradul de atractivitate si potentialul de afirmare in anul 2014.

 

 

 

Anul trecut, primul loc in acest sondaj a revenit actritei Jennifer Lawrence, care a coborat in acest an pe pozitia a patra.


In topul pe acest an, locul al doilea a fost ocupat de Alison Brie, celebra pentru rolul din serialul "Mad Men", iar pozitia a treia a fost ocupata de Emily Ratakjowski, devenita cunoscuta dupa ce a aparut in videoclipul piesei "Blurred Lines" a cantaretului Robin Thicke.

 

 

 

Locul al cincilea este ocupat de Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din franciza cinematografica "Harry Potter".

 

Topul Most Desirable Woman include 99 femei din diverse domenii ale industriei de divertisment. Pe ultimul loc, al 99-lea, s-a clasat Miley Cyrus.

 

 

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies