marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emilia Clarke, starul din Game of Thrones, o va juca pe Sarah Connor in rebootul francizei Terminator. Cand va fi lansat filmul

Deadline a anuntat ca Alan Taylor a ales actrita care va interpreta pe Sarah Connor in rebootul francizei Terminator, Terminator: Genesis.

Emilia Clarke, starul din Game of Thrones, o va juca pe Sarah Connor in rebootul francizei Terminator. Cand va fi lansat filmul

Potrivit presei din Statele Unite, rolul i-a revenit actritei Emilia Clarke, cunoscuta pentru apritia din serialul de succes Game of Thrones. Actrita de 26 de ani a fost preferata in fata lui Brie Larson pentru a o aduce pe viata pe Sarah Connor, mama musculoasa si foarte periculoasa.


Inaintea ei, Linda Hamilton (Terminator 1 si Terminator 2) si Lena Headey (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) au fost cele care au facut istorie, transformand personajul intr-un idol pentru milioane de oameni.

Sarah Connor este unul dintre cele mai cunoscute personaje din serie si a fost jucat de Linda Hamilton in filmul original, regizat de James Cameron. Ea este mama lui John Connor care va ajunge sa conduca fortele de rezistenta intr-un razboi intre omenire si cyborgi.


Emilia Clarke li se alatura astfel lui Jason Clarke (John Connor) si lui Arnold Schwarzenegger in productia care va fi regizata de Alan Taylor, cel care s-a ocupat si de Thor: The Dark Wordl si de mai multe episoade din Bored to Death si Sex and the City.

Rebootul Terminator va fi al cincilea film din seria inceputa in urma cu 30 de ani, in 1984, atunci cand James Cameron lansa filmul original, considerat azi o capodopera a genului si un film care a schimbat regulile.


Terminator: Genesis urmeaza sa fie lansat pe 1 iulie 2015, cel mai recent film al seriei fiind lansat in 2009, cand a avut incasari de 371 milioane de dolari.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies