marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emir Kusturica se gandeste "serios" sa candideze la primaria unui mic oras bosniac. Finalizarea constructiei unui aeroport, printre proiectele sale

Celebrul regizor sarb Emir Kusturica a declarat ca se gandeste "serios" sa candideze la primaria micului oras bosniac Trebinje, care este pentru el sursa de inspiratie si unde i-ar placea sa realizeze numeroase proiecte, relateaza EFE.

Emir Kusturica se gandeste serios sa candideze la primaria unui mic oras bosniac. Finalizarea constructiei unui aeroport, printre proiectele sale

In declaratii acordate televiziunii bosniace Alternativna, Kusturica a mentionat proiecte din domeniul cultural, spiritual, educativ, comercial si turistic, precum si finalizarea unui aeroport.

 

"Daca acest lucru presupune sa candidez la primarie si sa castig, atunci puteti sa considerati ca face parte dintre viitoarele mele proiecte", a spus regizorul unor filme celebre precum 'Underground' (1995), conform Agerpres.

 

Kusturica, 60 de ani, a precizat ca nu ar candida din partea vreunui partid politic si nu a dat explicatii din partea carei formatiuni ar putea aspira la acest post, dar a subliniat ca "exista discutii pe aceasta tema".

 

 

El a adaugat ca a locuit in multe orase, insa Trebinje ii place cel mai mult mai ales datorita pozitiei sale geografice, arhitecturii si dispunerii strazilor.

 

Trebinje, orasel de 25.000 de locuitori, este o entitate sarba din Bosnia-Herzegovina si se afla la 20 de kilometri de Marea Adriatica, avand o clima mediteraneeana. Alegerile municipale din Bosnia-Herzegovina sunt prevazute anul viitor.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies