marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Stone, noua muza a lui Woody Allen: actrita va juca rolul principal in urmatorul film al regizorului american

Emma Stone va deveni noua muza a lui Woody Allen o data cu inceperea filmarilor la urmatorul proiect, care, in stilul caracteristic al regizorului, nu a fost numit inca, relateaza The Guardian.

Emma Stone, noua muza a lui Woody Allen: actrita va juca rolul principal in urmatorul film al regizorului american

 

Prin aceasta colaborare, Emma Stone continua traditia actorilor tineri de la Hollywood care joaca in productii semnate de Allen, ca in cazul lui Scarlett Johansson, Jesse Eisenberg si Evan Rachel Wood.

Emma Stone a devenit cunoscuta in Statele Unite ale Americii o data cu lansarea comediei Easy A (2010), dar a cucerit publicul international cu rolul din The Help (2011), productie care a fost nominalizata la patru premii Oscar. Emma filmeaza momentan in New York pentru continuarea The Amazing Spider-Man 2.

 


Woody Allen este acum in faza de post productie pentru filmul Blue Jasmine, ce o are in rol principal pe Cate Blanchett. Pelicula va avea premiera in aceasta vara, iar scenariul este bazat pe ultimele etape a unei crize acute din viata unei casnice din New York, orasul preferat al lui Allen.

 

Cu urmatorul proiect in care va juca si Stone, regizorul vrea sa mute filmarile in sudul Frantei, conform Deadline, tara in care a produs si Mindnight In Paris (2011), nominalizat la patru premii Oscar. Proiectul inca nu are alti actori asociati cu el si inca nu se stie care va fi exact povestea. Woody Allen continua sa surprinda publicul prin alegerile lui, asa ca urmatorul film va fi cu siguranta inca un succes pentru legendarul regizor.

Ce se stie cu siguranta este ca Allen nu va mai avea un rol important in aceasta noua productie, regizorul fiind cunoscut si datorita faptului ca joaca in propriile lui productii.

Pe langa acest film, Stone va juca si in comedia Birdman, in regia lui Alejandro González Iñárritu, si in Crimson Peak, regizat de Guillermo del Toro.  Inca din anul 2010, actrita a fost una dintre cele mai cautate din generatia noua. Ea a avut succes atat in randul fanilor, cat si in randul criticilor.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies