marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Watson: actrita s-a imbolnavit la filmarile super productiei Noah, chinurile prin care a trecut pentru unul dintre cele mai dificile roluri din cariera

Cunoscuta pentru rolul lui Hermione din seria Harry Potter, Emma Watson a trecut la un alt nivel al carierei sale, urmand sa apara alaturi de Russell Crowe in Noah, super productia biblica regizata de Darren Aronofsky.

Emma Watson: actrita s-a imbolnavit la filmarile super productiei Noah, chinurile prin care a trecut pentru unul dintre cele mai dificile roluri din cariera

Cu toate ca a acceptat aceasta provocare cu mare entuziasm, actrita de 23 de ani a avut parte si de cateva momente mai putin placute in timpul filmarilor, unul dintre acestea facand-o chiar sa se imbolnaveasca.


Intr-un interviu acordat pentru revista Wonderland, Emma Watson a povestit ca a fost nevoita sa bea apa statuta, deoarece regizorul Aronofsky a interzis sticlele de plastic pe platourile de filmare, din dorinta de a crea un mediu inconjurator prietenos si apropiat celui din film. In acest conditii, actrita a baut apa invechita, fapt care a facut-o sa se simta foarte rau.


"Intr-o dimineata m-am trezit obosita si am fost nevoita sa beau apa care era acolo de trei luni. M-am simtit atat de rau. Sa nu ai apa potabila pe platourile de filmare la cinci dimineata, cand esti epuizat, nu a fost chiar placut", a declarat tanara actrita pentru Daily Mail.

 

 


"M-am intors imprejur si am fost ceva gen: 'Este o gluma?' si s-a facut liniste", a explicat Watson.


Povestea filmului este inspirata din legenda biblica, cea a barbatului ales de Dumnezeu pentru constructia unei corabii-gigant, in care sa-si gaseasca loc cate o pereche din fiecare specie de animale din lume, pentru a le salva astfel de potopul nimicitor ce se va dezlantui asupra Terrei si de a fi, apoi, piatra de temelie a unei lumi noi.

 

Din descrierea oficiala a celor de la Paramount, „Noah” este: „O adaptare autentica a povestii biblice Arca lui Noe. Intr-o lume damnata de pacatul stramosesc, Noah primeste o misiune divina – sa construiasca o arca prin care sa salveze creatia din fata Potopului.”


Din distributie mai fac parte Anthony Hopkins, Emma Watson, Logan Lerman, Ray Winstone and Jennifer Connelly. Scenariul este scris de Ari Mandel in colaborare cu regizorul Darren Aronofsky si il prezinta pe celebrul personaj biblic ca pe ”un om care iubeste Pamantul si toate vietatile din jur, dar este dezamagit de oameni si de felul in care isi trateaza planeta”.



Galerie foto


Modifică setările cookies