marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Watson se iubește cu Brandon Green, fiul unui magnat al modei

Fata cuminte din noul val al cinematografiei are un iubit cu trei ani mai tânăr ca ea.

Emma Watson se iubește cu Brandon Green, fiul unui magnat al modei
Emma Watson (32 de ani) a fost mereu o pesoană discretă în privința vieții sale personale, poate și pentru că expunerea sa mediatică a fost atât de intensă și atât de timpurie, datorată rolului său epic din franciza „Harry Pottter“. De altfel, impactul personajul ei, Hermione Granger, din celebra serie fantastică a fost atât de mare, încât și acum se face referire la el, în ciuda atâtor pelicule realizate ulterior. Acesta a fost și motivul pentru care inclusiv viața sa amoroasă a avut de suferit. 
 
Dar iată că, de-o vreme încoace, norocul pare să-i surâdă. Chiar zilele acestea, a fost văzută în vacanța din Italia fiind însoțită de un nou iubit – Brandon Green fiul magnatului britanic Sir Philip Green, despre care presa a prins de veste încă din toamna anului trecut, când coborau dintr-un elicopter în Battersea, Londra.

 
Acum, în euforia plimbărilor prin Veneția, Emma Watson a părut să nu mai vrea să-și ascundă iubitul, așa că nu s-a mai ferit să fie văzută ținându-se de mână cu el.
 
Mai tânăr decât ea cu vreo trei ani, Brandon Green (29 de ani) n-a fost deloc intimidat de celebritatea actriței, ba chiar a curtat-o insistent, potrivit unor surse ale „Daily Mail“. E și de înțeles, doar tatăl său are o mare influență în industria modei, Sir Philip Green fiind, până în 2020, președinte al imperiului textil Arcadia Group, care a înglobat mărci precum Topshop, BHS și Dorothy Perkins. Din păcate, din acel an, compania a intrat în declin.

 
Nici Emma Watson nu e de ici, de colo. De-a lungul carierei sale, a reușit să adune o avere de 90 de milioane de dolari.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies