marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Este chiar sexy". Dupa cinci ani de la celebra scena, Amanda Seyfried a vorbit despre sarutul pasional cu Megan Fox din Jennifer's Body

Intr-un interviu acordat pentru numarul din aprilie al revistei W, Amanda Seyfried a vorbit despre filmul in care a jucat alaturi de Megan Fox, Jennifer's Body.

Este chiar sexy . Dupa cinci ani de la celebra scena, Amanda Seyfried a vorbit despre sarutul pasional cu Megan Fox din Jennifer s Body


In 2009, cele doua actrite au facut parte din distributia comediei negre Jennifer's Body, iar intr-una dintre secvente Amandra si Megan au fost nevoita sa se sarute.


"Ne-am sarutat pe bune, nu a fost nimic regizat. Avem stiluri asemanatoare in ceea ce priveste maniera in care sarutam. Daca ma uit la scena, este chiar foarte sexy", a declarat Amanda Seyfried.



Jennifer's Body prezinta povestea unei majorete care si-a ucis un coleg de clasa. In ciuda scenelor incendiare pe care le-au oferit cele doua actrite, filmul nu a avut succes, incasarile fiind sub asteptari. "Am facut aceasta productie pentru publicul larg, insa nu a prins asa cum credeam", a explicat actrita.


Amandra Seyfried, cea care a jucat in Lovelace rolul celebrului star porno Linda Lovelace, a marturisit ca scenele de sex interpretate de actori sunt departe de a fi atat de dure pe cat par. "Scenele de sex sunt minunate. Multi dintre colegii mei erau considerati sexy la varsta mea, iar acum sunt respectati. Asa ca, de ce nu? Nu o sa pretind ca nu este amuzant", a marturisit aceasta.



Urmatorul film in care va juca Amandra Seyfried este A Milion Ways To Die In The West, o comedie western din distributia careia mai fac parte Charlize Theron, Liam Neeson si Neil Patrick Harris. Filmul va aparea in cinematografe pe 30 mai.


sursa foto: wmagazine.com


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies