marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amanda Seyfried: de la Mizerabilii la Lovelace, celebra actrita de filme pentru adulti: Nu ma deranjeaza sa apar goala

Amanda Seyfried are curaj. Dupa ce a jucat rolul angelicei Cosette in super productia Mizerabilii, un musical care sparge tiparele, regizat de Tom Hooper, blonda  a ales un rol controversat, cel al actritei in filme pentru adulti, Linda Lovelace in filmul biografic cu acelasi nume. Primele impresii de la Sundance, unde a avut premiera filmul, au fost favorabile si au laudat-o pe actrita de 27 de ani.

Amanda Seyfried: de la Mizerabilii la Lovelace, celebra actrita de filme pentru adulti: Nu ma deranjeaza sa apar goala

In Lovelace, Amanda o portretizeaza pe celebra actrita de filme porno, Linda Lovelace. Filmul urmareste relatia violente dintre ea si sotul ei Chuck Traynor (Peter Sarsgaard) si chinurile pe care aceasta le-a suportat, inclusiv violenta fizica.

 

 

Filmul, vazut in premiera la Sundance, a fost deja cumparat si va fi distribuit de Harvey Weinstein, omul care a stat in spatele celor mai mari succese din ultimii ani (The King's Speech, The Artist, Silver Linings Playbook) si care transforma filmele indepentente in adevarate hit-uri.

 

 

 

 

Actrita de 27 de ani joaca in cel mai indraznet rol din cariera ei si desi a avut temeri, acum, spune ca nu i-a fost rusine sa se dezbrace, intr-un interviu acordat celor de la Indiewire.

 

"Peter Sarsgaard si cu mine nu suntem rusinosi cand vine vorba de corpurile noastre. Nu e ca si cum am fi pe mers pe platourile cu organele genitale la vedere, asta ar fi fost ciudat pentru mine.  Nu imi doresc in mod speciala ca oamenii sa-mi vada partile intime. Toti facem sex, toti stim despre ce e vorba. Ca sa fiu sincerca, cand eram mai tanara, eram ingrozita de sex, nu stiu ce s-a intamplat in ultimii ani. In Lovelace, am simulat cateva scene, insa nu exista nimic explicit. Este o scena dura in film, la nunta mea, cand sunt violata de mai mult barbati. A fost foarte dificila" a spus actrita despre scenele de sex din Lovelace.  

 

Amanda a mai avut scene erotice de jucat si in Jennifer's Body, un thriller unde are parte de momente intime alaturi deMegan Fox.  Desi filmul a fost desfiintat de critici, fanii actritelor nu uita acele momente.

 

Actrita spune ca trece prin cea mai frumaosa perioada a vietii ei si a numit o binecuvantare faptul ca a putut lucra alaturi de Hugh Jackman la Mizerabilii. "Hugh Jackman este incredibil, este atat de recunoscator pentru fiecare oportunitate care i se iveste, pentru fiecare interviu pe care il ofera. Acest om este Buddha."

 

 

 

Amanda si-a adus aminte de Mean Girls primul film cu care a devenit populara. "A fost un moment important in cariera mea, asa m-am lansat, din acel moment mi s-au ivit multe oportunitati si consider Mean Girls cel mai bun film din cariera mea".

 

In aceasta perioada, Amanda Seyfried poate fi vazuta pe marile ecrane din Romania in Mizerabilii, in rolul lui Cosette, alaturi de Hugh Jackman, Russell Crowe si Anne Hathaway, intr-un musical cu 8 nominalizari la Oscar.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies