Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Benedict Cumberbatch va fi actorul principal din Doctor Strange

Se pare ca Marvel a gasit personajul care se potriveste perfect cu "cel mai puternic magician din cosmos". Acesta este Benedict Cumberbatch.

Benedict Cumberbatch va fi actorul principal din Doctor Strange

Dupa luni de negocieri, actorul Benedict Cumberbatch i-a convins pe producatori ca este cea mai buna alegere pentru interpretarea personajului Doctor Stephen Vincent Strange. In cursa pentru obtinerea acestui rol au mai fost Joaquin Phoenix, Ryan Gosling, Jared Leto, Tom Hardy, Justin Theroux, Ethan Hawke si Keanu Reeves.


Se pare ca Joaquin Phoenix a fost initial actorul dorit de reprezentatii Marvel, insa acesta a refuzat rolul atunci cand a aflat ca, potrivit contractului, trebuie sa apara in mai multe filme produse de acest studio.


Filmul "Doctor Strange", ce il are ca regizor pe Scott Derrickson, cel care a realizat si productiile Sinister, Deliver Us From Evil, The Day the Earth Stood Still, va avea premiera in vara anului 2016.


Personajul Doctor Strange, aparut la inceputul anilor '60, intr-o serie de benzi desenate realizate de Stan Lee si Steve Ditko, este un neurochirurg care devine Vrajitor Suprem, pentru a apara Pamantul de amenintari magice si este, de asemenea, maestru in arte martiale.


Galerie foto

Cele mai citite

Ce pantofi poți să porți la nunta prietenei tale
A sosit momentul mult așteptat - acela în care prietena ta din copilărie s-a logodit. Urmează, desigur, nunta, un eveniment la care ea a visat, probabil, încă de pe vremea în care erați doar niște fetițe și fără îndoială că tu îi vei fi aproape. 
Citeste mai mult ►