marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Este reala prima fotografie cu Ben Affleck in costumul lui Batman? Cum arata actorul si cine i-a luat apararea: "Sper sa le inchida gura tuturor"

O fotografie in care se presupune ca apare Ben Affleck imbracat in costumul lui Batman a starnit o serie de controvrse pe internet.

Este reala prima fotografie cu Ben Affleck in costumul lui Batman? Cum arata actorul si cine i-a luat apararea: Sper sa le inchida gura tuturor


Fara sa se stie daca este o imagine originala sau este doar o gluma, in poza apare chipul unui barbat imbracat in costumul lui Batman, barbat despre care se presupune ca ar fi chiar Ben Affleck, asa cum scriu cei de la worstpreviews.com.


Dupa o serie impresionanta de critici pe care le-a primit din partea fanilor, Ben Affleck are si un sustinator, Colin Farrell fiind cel care ii ia apararea colegului sau in ceea ce priveste interpretarea rolului lui Batman.



"Intotdeauna mi-a placut sa-l vad cu joaca, iar ca director este foarte bun, dovada fiind cele doua filme ale sale, The Town si Argo. A fost fantastic in ambele, iar in Argo a avut o interpretare atat de buna", a declarat Farrell pentru Total Film.


"Cred ca va fi foarte bun in rolul lui Batman. Sper ca asa va fi si le va inchide gura tutror", a adaugat acesta.


La jumatatea lunii ianuarie, reprezentantii Warner Bros. au anuntat decizia amanarii datei de lansare a filmului care ii va reuni pe doi dintre cei mai iubiti supereroi, urmand ca acesta sa apara in mai 2016.



 

Invaluit in mister, Superman vs Batman a creat deja o serie de controverse pana acum, alegerea lui Ben Affleck in rolul lui Superman fiind cea care a fost cap de afis. Henry Cavill va reveni in rolul lui Superman, lui alaturandu-se si Gal Galdot (Wonder Woman) si Amy Adams (Lois Lane).


Regizorul Zack Snyder a dezvaluit ca cei doi supereroi vor revolutiona lumea filmelor cu super eroi, Superman (Henry Cavill) si Batman (Ben Affleck) urmand sa aiba parte de o confruntare fizica.



Snyder a confirmat in cadrul unui eveniment recent: „Desigur, vor avea loc conflicte directe intre cei doi”. Primele zvonuri referitoare la partea a doua a lui „Man of Steel” au aparut in luna iulie, la Comic Con, atragand concomitent simpatia publicului care au adaugat seriei subtitlul „Superman versus Batman”. Regizorul a continuat: „Partea cea mai tare a acestui proiect este ca ne vom centraliza exclusiv pe relatia dintre cei doi. Ne vom si juca putin cu personajele, acestea trecand de la prietenie la dusmanie si viceversa.”


Productia care ii va reuni pe Batman si Superman va deveni cel mai asteptat film din ultimii ani, incasarile urmand sa le depaseasca pe cele obtinute de The Avengers (1.5 miliarde de dolari), tinand cont ca Man of Steel a fost un succes in box-office, iar The Dark Knight Rises a depasit bariera de 1 miliard de dolari.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies