marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gal Gadot: actrita din Batman versus Superman a semnat un contract pentru 3 filme in care o va juca pe Wonder Woman

Dupa ce s-a anuntat ca Gal Gadot o va juca pe Wonder Women in Batman vs Superman, actrtia a facut o noua dezvaluire despre viitoarele sale proiecte.

Gal Gadot: actrita din Batman versus Superman a semnat un contract pentru 3 filme in care o va juca pe Wonder Woman

Starul din Fast Five a vorbit la emisiunea Good Evening with Gai Pines ca acel contract pe care l-a semnat pentru continuarea Man of Steel curpinde o intelegere pentru trei filme. 

 

Presa de specialitate din strainatate a inceput sa faca o serie de speculatii cu privire la productiile in care va juca Gal Gadot, cele mai plauzibile fiind Batman vs Superman, care deja este o certitunde, Wonder Woman, un film in care Gal ar uma sa fie eroina principala si Justice League.

 

Actrita a dezvaluit si faptul ca va primi cate 300.000 de dolari pentru fiecare productie. Filmarile pentru Batman vs Superman vor incepe in mai.

 

 

"Wonder Woman este unul dintre cele mai puternice personaje feminine din toate timpurile si o eroina iubita in universul celor de la DC Comics. Gal este o actrita extraordinara si are niste calitati care o fac perfecta pentru acest rol. Speram ca publicul sa o descopere cu placere pe Gal si sa se bucure de un personaj feminin extrem de iubit", a fost declaratia producatorilor.

 

Gal Gadot este prima actrita care o joaca pe Wonder Woman intr-un film de lungemtraj si nu o productie pentru televiziune. In urma cu 2 ani, NBC a lansat un serial cu Wonder Woman, in care juca Adrianne Palicki, insa a fost un esec total, anulat dupa primele episoade.  Pe micile ecrane, Wonder WOman a fost reprezentata cu succes de Linda Carter, intre 1975 si 1979. Actrita a felicitat-o pe Twitter pe Gal. Unii dintre fani au fost nemultumiti, sustinand ca in afara de frumusete, Gal Gadot nu are nici o calitate pentru acest rol si nu este nici suficient de cunoscuta. 

 

La jumatatea lunii ianuarie, reprezentantii Warner Bros. au anuntat decizia amanarii datei de lansare a filmului care ii va reuni pe doi dintre cei mai iubiti supereroi, urmand ca acesta sa apara in mai 2016. 

 

Invaluit in mister, Superman vs Batman a creat deja o serie de controverse pana acum, alegerea lui Ben Affleck in rolul lui Superman fiind cea care a fost cap de afis. Henry Cavill va reveni in rolul lui Superman, lui alaturandu-se si Gal Galdot (Wonder Woman) si Amy Adams (Lois Lane).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies