marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eva Mendes si Ryan Gosling asteapta primul lor copil. "Va fi cel mai frumos si romantic bebelus""

Actorii Eva Mendes si Ryan Gosling, care au o relatie din 2011, vor deveni parinti pentru prima oara, actrita fiind insarcinata in sapte luni, conform informatiilor aparute in presa americana, citata de contactmusic.com.

Eva Mendes si Ryan Gosling asteapta primul lor copil. Va fi cel mai frumos si romantic bebelus

Ea este pregatita sa fie mama de ceva vreme, iar faptul ca impartaseste aceasta experienta cu Ryan este un vis devenit realitate", a declarat o sursa pentru revista OK. Ellen DeGeneres a confirmat oficial informatia pe contul ei de Twitter cu mesajul "Va fi cel mai romantic si frumos bebelus din toate timpurile".

 

 


Eva Mendes, in varsta de 40 de ani, si Ryan Gosling, in varsta de 33 de ani, au o relatie din 2011, cand s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Destine la rascruce/ The Place Beyond the Pines", in regia lui Derek Cianfrance.
Nascuta pe 5 martie 1974, Eva Mendes a urmat studii de marketing la California State University, la care a renuntat insa pentru a studia actoria. Este cunoscuta din filme precum "Zi de instructie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastra/ We Own the Night" (2007), "Demon pe doua roti/ Ghost Rider" (2007) si "Pacatele unui politist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

 

 

 

 


Ryan Gosling
este unul dintre actorii aflati intr-o ascensiune spectaculoasa la Hollywood, prestatiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" si " The Ides of March" fiind apreciate de critici. Recent, starul canadian a jucat si in cateva productii considerate comerciale, cu succes in special la publicul feminin, precum "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" si "The Place Beyond the Pines".

Afla mai multe pe mediafax.ro


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies