marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Only God Forgives: Ryan Gosling te provoaca la bataie in noul trailer pentru cel mai violent film al anului

"You wanna fight?" este replica lui Ryan Gosling in In noul trailer pentru Only God Forgives, probabil cel mai violent film al anului.

Only God Forgives: Ryan Gosling te provoaca la bataie in noul trailer pentru cel mai violent film al anului

 

Fanii lui Ryan Gosling se pot bucura de noi imagini din Only God Forgives, filmul violent al lui Ryan Gosling. Acesta reprezinta a doua colaborare cu regizorul Nicolas Winding Refn dupa Drive, unul dintre cele mai bine primite filme din 2011 si care i-a adus premiul pentru cel mai bun regizor lui Refn la Cannes.

 

Acelasi duet a facut senzatie pe Croazeta in 2011, cu o nominalizare la Palme d'Or si cu trofeul pentru regie castigat de Nicolas Winding Refn. Scris si regizat de Nicolas Winding Refn, Only God Forgives este produs de compania franceza Gaumont, cea care s-a aflat si in spatele lui Intouchables, mega-succesul european din 2012. Alaturi de Ryan Gosling, in film mai joaca Kristin Scott Thomas, Tom Burke, Yayaying, Sahajak Boonthanakit si Vithaya Pansringarm.

 

 

Filmul aduce povestea lui Julian (Ryan Gosling), un englez care traieste in Bangkok, unde este o figura respectata in cadrul lumii criminale din oras. Impreuna cu fratele sau, Billy (Tom Burke), acesta conduce un club de box thailandez, care nu este altceva decat un paravan pentru contrabanda de droguri. Cand Billy este ucis, mama celor doi frati, Jenna (Kristin Scott Thomas), soseste din Londra pentru a aduce acasa trupul fiului sau.Jenna insasi este in fruntea unei puternice organizatii criminale si este obisnuita sa obtina de fiecare data ce-si doreste. Prin urmare, decide sa razbune moartea lui Billy, declansand astfel un razboi sangeros.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies