marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eva Mendes si Ryan Gosling au devenit parinti pentru prima data: afla daca e fetita sau baietel

Actrita Eva Mendes, in varsta de 40 de ani, si partenerul ei de viata, actorul Ryan Gosling, in varsta de 33 de ani, au devenit parintii unei fetite, a anuntat marti tabloidul american US Weekly.

Eva Mendes si Ryan Gosling au devenit parinti pentru prima data: afla daca e fetita sau baietel


Purtatorii de cuvant ai celor doi actori nu au confirmat deocamdata informatia. Numele bebelusului nu a fost nici el dat publicitatii. Acesta este primul copil pentru ambele vedete. Cei doi actori, care formeaza unul dintre cele mai stralucitoare cupluri de la Hollywood, s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Destine la rascruce/ The Place Beyond The Pines", lansat pe marile ecrane in 2013.

 

 

 

Eva Mendes, nascuta in Florida, de origine cubaneza, a ramas foarte discreta in privinta sarcinii sale si nu s-a aratat niciodata in public cu rochii mulate care sa ii expuna silueta rotunjita de viitoare mamica.
Nascuta pe 5 martie 1974, Eva Mendes a urmat studii de marketing la California State University, la care a renuntat insa pentru a studia actoria. Este cunoscuta din filme precum "Zi de instructie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastra/ We Own the Night" (2007), "Demon pe doua roti/ Ghost Rider" (2007) si "Pacatele unui politist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

 


Ryan Gosling
este unul dintre actorii aflati intr-o ascensiune spectaculoasa la Hollywood, prestatiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" si " The Ides of March" fiind apreciate de critici. Recent, starul canadian a jucat si in cateva productii considerate comerciale, cu succes in special la publicul feminin, precum "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" si "The Place Beyond the Pines". Recent, Ryan Gosling s-a lansat in regia de film si a realizat lungmetrajul "Lost River", in care joaca si partenera sa de viata, Eva Mendes.

 

Sursa: Mediafax.ro


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies