marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eva Mendes si Ryan Gosling, cel mai elegant cuplu de la Toronto: cei doi au atras toate privirile la premiera filmului The Place Beyond The Pines

Ryan Gosling si Eva Mendes au atras toate privirile la Toronto. Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood a stralucit pe covorul rosu de la premiera filmului The Place Beyond The Pines, in care joaca amandoi.

Eva Mendes si Ryan Gosling, cel mai elegant cuplu de la Toronto: cei doi au atras toate privirile la premiera filmului The Place Beyond The Pines

Actrita de 39 de ani a atras atentia intr-o rochie Dolce&Gabana mulata si sexy, in timp ce Ryan Gosling, in varsta de 31 de ani a ramas la fel de elegant si sarmant, spre bucuria fanelor venite sa-l vada.

 

The Place Beyond the Pines este cel mai cautat film de la Toronto si se pare ca mai multi distribuitori se bat pe el.


"The Place Beyond the Pines"  ii reuneste pe regizorul si scenaristul Derek Cianfrance cu Ryan Gosling, cei doi lucrand impreuna la drama "Blue Valentine" in 2010. Blond, tatuat si rebel Ryan Gosling se intoarce pe marile ecrane cu un rol asemanator cu cel din Drive, 2011. Drama spune povestea unui cascador pe motocicleta Luke (Ryan Gosling) care ajunge sa comita o infractiune pentru a-si intretine familia si se va confrunta cu un politist ajuns politician (Bradley Cooper).

Eva Mendes o interpreteaza pe Romina, iubita lui Luke alaturi de care are un baiat Jason ( Dane DeHaan). Cand tatal, un expert in cascadorii pe motocicleta, ramane fara serviciu, acesta se apuca de jefuit banci pentru a a-si putea intretine copilul. Titlul filmului vine de la numele orasului Schenectady care inseamna, in limba Mohawk, "beyond the pine pines", adica "locul de dincolo de pini".


Filmul scris si regizat de Derek Cianfrance i-a facut pe multi distribuitori de film sa saliveze deja dupa el - a declarat Lia Buman directoare de achizitii de la FilmDistrict. The Place Beyond the Pines ii mai are in distributie pe Ray Liotta si Rose Byrne, nu are inca un trailer iar in Romania nu are o data de lansare stabilita.


Su

 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies