marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Evan Rachel Wood s-a maritat. Cum a ajuns vedeta de 25 de ani de la fost copil-actor la Hollywood la un model pentru tanara generatie

Frumoasa actrita de 25 de ani, Evan Rachel Wood s-a casatorit cu logodnicul ei, actorul Jamie Bell, in aceasta saptamana, scrie revista People.

Evan Rachel Wood s-a maritat. Cum a ajuns vedeta de 25 de ani de la fost copil-actor la Hollywood la un model pentru tanara generatie

Evan Rachel Wood face parte din noua generatie de actrite care a cucerit marele si micul ecran si nu este doar talentata, ci si extrem de eleganta. Relatia lui Evan Rachel Wood cu Jamie Bell a inceput in 2005. Cei doi s-au cunoscut in timp ce filmau pentru trupa Green Day videoclipul piesei "Wake Me Up When September Ends" si, desi si-au facut cu acea ocazie tatuaje identice, s-au despartit dupa un an. Cei doi s-au casatorit in aceasta saptamana dupa ce si-au reluat relatia in urma cu 2 ani.


Nascuta in 1987 in Carolina de Nord, Evan Rachel Wood face parte dintr-o familie cu legaturi puternice in lumea filmului. Evan se invarte in lumea show-biz-ului inca de cand era mica. Mischa Barton, Julia Whelan, Shane West si Nikki Red ii sunt prieteni, tatal ei este muzicianul Ira David Wood, mama ei este actrita Sara Lynn Moore iar cei doi frati mai mari sunt cunoscuti in lumea filmului, dar si a muzicii. In 2003, una dintre cele mai cunoscute reviste din domeniul fashion o numea drept „It Girl of Hollywood”, asa ca inca de atunci reprezinta un model pentru tanara generatie.



Frumoasa actrita a debutat in televiziune la 7 ani in filmele "In the best of families" si "Search for grace", iar un an mai tarziu a aparut alaturi de mama sa pe micile ecrane. In anul 1995 a fost invitata sa interpreteze un rol in 3 episoade din serialul TV "American Gothic", care a rulat la postul de televiziune CBS intre anii 1995 - 1996. Evan Rachel Wood a cunoscut succesul in anul 1998 jucand rolul unui copil neglijat, care se imprieteneste cu un adult handicapat mintal interpretat de catre Kevin Bacon in filmul  "Digging to China" si avand ocazia de a juca alaturi de celebrele Nicole Kidman si Sandra Bullock in comedia romantica "Practical magic".  Ea s-a remarcat in seriale precum "True Blood" si "Mildred Pierce", pentru care a fost nominalizata la premiile Emmy si Globul de Aur, dar si in filmul "Ziua tradatorilor/ The Ides of March" ( 2011).
 


 

E mare lucru pentru orice actrita sa joace alaturi de Al Pacino (a carui fiica a fost in „S1m0ne”, in 2002) sau de Holly Hunter (in „Thirteen”, in 2003). Evan a jucat si alaturi de alte staruri, cum sunt Cate Blanchett si Tommy Lee Jones in „The Missing” (2003), Edward Norton, in „Down the Valley” (2005) sau Kevin Costner in „The Upside of Anger” (2005). E drept ca a si pierdut roluri importante. Ar fi trebuit sa fie Claudia in „Interviu cu un vampir”, dar a pierdut in favoarea frumoasei Kirsten Dunst (care i-a „furat” si rolul din „Elizabethtown”), sau Terri in „Raise your voice”, rol care i-a fost dat pana la urma unei alte adolescente indragite, Hilary Duff. Toate aceste roluri nu ar fi aparut, poate, daca Evan n-ar fi dorit sa faca ceva pentru a-si invinge timiditatea. "Eram atat de timida incat ma temeam si sa sun sa comand o pizza. Actoria m-a vindecat insa. Acum ma simt minunat, pentru ca pot vedea lumea prin ochii tuturor personajelor pe care le interpretez", a marturisit ea.
 

Pentru rolul din  “Mildred Pierce”, Evan Rachel Wood a fost nominalizata la Emmy, cel mai ravnit premiu din industria americana de divertisment pentru televiziune. Kate Winslet a fost cea care a ajutat-o sa treaca de inhibitii pentru scenele nud. "Kate Winslet e incredibila. E actrita mea favorita si asta chiar de dinainte de a filma aceasta miniserie! E si de o umanitate uimitoare – o persoana care te inspira daca ii esti in preajma. Are o putere fantastica si un simt al umorului fascinant, foarte rar intalnit. Si e geniala si frumoasa" a declarat actrita.

 

Evan a avut o scurta aventura si cu Edward Norton, dar si cu Brady Corbet. Wood este celebra pentru relatia ei turbulenta, marcata de cateva impacari si despartiri, pe care a avut-o cu rockerul Marilyn Manson, renumit pentru faptul ca poarta un machiaj strident si isi scandalizeaza publicul cu show-uri sexuale provocatoare. Cei doi artisti au rupt logodna in 2010. "Toata lumea mi-a spus ca mi-am pierdut mintile cand m-am cuplat cu Marilyn Manson, dar eu am simtit de fapt ca ma regasesc. Niciodata nu m-am simtit mai bine in pielea mea. Apropo, cei care imi spun ca sunt nebuna imi fac de fapt un compliment. Manson este, cu siguranta, un nebun, iar eu sper ca-i seman din punctul asta de vedere", a declarat ea.


Intr-un interviu acordat in aprilie 2012, Evan Rachel Wood a dezvaluit ca obisnuieste sa se implice in relatii romantice atat cu femei, cat si cu barbati si ca atractia ei catre ambele sexe dateaza de mai multi ani."Am crescut fiind indragostita de David Bowie. Dintotdeauna m-am simtit atrasa de lucrurile care erau androgine. Baieti, fete... In general, sunt atrasa de aspectul androgin", a precizat actrita.

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies