marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Evenimentele mondene care au marcat anul: care au fost casatoriile, despartirile si divorturile anului

Viata mondena internationala a fost marcata in 2014 de casatoriile cuplurilor Brad Pitt-Angelina Jolie, Kanye West-Kim Kardashian si George Clooney-Amal Alamuddin, anuntul unei noi sarcini pentru ducesa Kate, nasterea primului copil al cuplului Eva Mendez-Ryan Gosling, dar si mai multe divorturi.

Evenimentele mondene care au marcat anul: care au fost casatoriile, despartirile si divorturile anului

In 2014, trei nunti au tinut prima pagina a presei mondene internationale, cuplurile Brad Pitt - Angelina Jolie, Kanye West - Kim Kardashian si George Clooney - Amal Alamuddin mergând in fata ofiterului starii civile pentru a-si oficializa relatiile.


Brad Pitt si Angelina Jolie s-au casatorit in luna august, in Franta, dupa o relatie de noua ani, in cadrul unei ceremonii private la care au participat si cei sase copii ai cuplului, trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

 

 

 

Actorul George Clooney, considerat o buna perioada cel mai dorit burlac de la Hollywood, s-a casatorit, in luna septembrie, cu avocata britanica de origine libaneza Amal Alamuddin, intr-o ceremonie ce a avut loc la Venetia. Nunta a avut loc intr-unul dintre numeroasele "palazzo" din laguna italiana, iar printre invitati s-au numarat vedete precum Matt Damon, Emily Blunt, Bill Murray, Bono si Cindy Crawford.

 

si Scarlett Johansson s-a recasatorit, cu jurnalistul francez Romain Dauriac, in cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc in septembrie, imediat dupa ce actrita americana a nascut-o pe Rose Dorothy, primul copil al cuplului. Cei doi s-au cunoscut in 2012 , iar un an mai târziu s-au logodit.

 

Mary-Kate Olsen, celebra pentru rolul din serialul de comedie "Casa plina/ Full House", in care a jucat alaturi de sora sa geamana, s-a casatorit cu logodnicul sau, bancherul Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy.

 

 

Actorul britanic Tom Hardy s-a casatorit si el in secret,cu iubita lui, actrita Charlotte Riley, pe 4 iulie. Ceremonia nuptiala a avut loc in fata rudelor si a prietenilor apropiati, intr-un castel din secolul al XVIII-lea - Chateau de Roussan - aflat in regiunea Provence din sudul Frantei.

 

Actorul american Neil Patrik Harris, care va prezenta gala premiilor Oscar in februarie 2015, s-a casatorit cu partenerul lui de viata din ultimii 10 ani, actorul si maestrul bucatar David Burtka, intr-o ceremonie privata care a avut loc in septembrie, in Italia. La ceremonie au fost prezenti si gemenii cuplului - Harper Grace si Gideon Scott, in vârsta de trei ani si jumatate, nascuti cu ajutorul unei mame-surogat.

 

 

DIVORTURI - DESPARTIRI

 

In ceea ce priveste divorturile din 2014, poate cea mai discutata despartire a anului a fost cea a cuplului de vedete Gwyneth Paltrow - Chris Martin. "Cu inima plina de tristete am decis sa ne despartim", au scris cele doua vedete, care s-au casatorit pe 5 decembrie 2003, intr-un mesaj comun. Formula aleasa pentru a defini despartirea a fost "separare constienta", termen folosind ulterior des de presa, mai serios sau mai in gluma, in referirile la Gwyneth Paltrow. Cei doi au doi copii: o fiica, Apple Blythe Alison Martin, nascuta in 2004, si un fiu, Moses Bruce Anthony Martin, nascut in 2006.

 

Si actorii David Duchovny si Tea Leoni au divortat, in urma unei proceduri judiciare foarte discrete. David Duchovny a fost acela care a solicitat divortul, invocând motivul diferentelor ireconciliabile. Potrivit acordului la care au ajuns impreuna, David si Tea vor imparti custodia celor doi copii ai lor, in vârsta de 12, respectiv 15 ani.

 

Sophie Marceau si Christopher Lambert au decis sa divorteze, "de comun acord", dupa o relatie care a durat sapte ani. Cei doi actori francezi s-au casatorit in 2012. Marceau, in vârsta de 47 de ani, si Lambert, in vârsta de 57 de ani, s-au cunoscut in 2007, in timpul filmarilor pentru cel de-al doilea film regizat de actrita, "Disparitia din Deauville/ La Disparue de Deauville".

 

 

Divortul dintre cântaretii Jennifer Lopez si Marc Anthony, care s-au despartit in urma cu trei ani, a fost finalizat in luna iulie 2014. Jennifer Lopez, in vârsta de 44 de ani, si Marc Anthony, in vârsta de 45 de ani, vor imparti custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max si Emme, in vârsta de sapte ani. La câteva luni dupa incheierea divortului de Jennifer Lopez, Marc Anthony s-a casatorit pentru a treia oara.

 

Iar actrita britanica Helena Bonham Carter si partenerul ei de viata, celebrul regizor american Tim Burton, au anuntat recent ca s-au despartit si au pus astfel capat unei relatii care a durat 13 ani. Cei doi artisti au impreuna doi copii - Billy Raymond, nascut in 2003, si Nell, nascuta in 2007.

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies