marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Exodus: Gods and Kings" a detronat "The Hunger Games: Mockingjay — Part 1": ce incasari a facut filmul cu Christian Bale, regizat de Ridley Scott

"The Hunger Games: Mockingjay — Part 1" a ocupat prima pozitie in box officeul american timp de 3 saptamani, dar "Exodus: Gods and Kings" a venit tare din urma weekendul trecut.

Exodus: Gods and Kings a detronat The Hunger Games: Mockingjay mdash; Part 1 : ce incasari a facut filmul cu Christian Bale, regizat de Ridley Scott

Cu incasari de peste 24,5 milioane de dolari, "Exodus: Gods and Kings" a preluat conducerea in box-office-ul american. Chiar daca filmul s-a incadrat in estimarile facute de critici, inca nu a ajuns la potentialul maxim.

 

 

Desi a avut un start timid, filmul care a costat 140 de milioane de dolari va avea nevoie de multe weekenduri pentru a putea sa traga linie si sa faca bilantul final. Va avea de infruntat competitori redutabili:  "The Hobbit: The Battle of the Five Armies", "Annie", "Into the Woods" si "Night at the Museum: Secret of the Tomb". Conform cercetarilor, publicul a fost format mai mult din barbatii de peste 25 de ani. In total, la nivel mondial, dupa primul weekend, filmul are deja 74 de milioane de dolari.

 

 

 

Pelicula este o ecranizare a povestii biblice a fugii evreilor din Egipt, sub conducerea lui Moise, in cautarea Pamantului Fagaduintei. in film, Moise, interpretat de Christian Bale, se ridica impotriva faraonului Ramses, interpretat de Joel Edgerton, si porneste, in fruntea celor 600.000 de sclavi evrei intr-o calatorie extraordinara, evadand din Egipt si ferindu-se de terifiantele urgii ce se abat asupra regatului lui Ramses.

 


 
 
 
Christian Bale a explicat si de ce a fost captivat de acest personaj. "Cand am acceptat rolul, mi-am dat seama cat de putine cunosc eu de fapt despre Moise. Si, pe parcus am ajuns la concluzia ca era un om tulburat, iute, dar complex." a declarat Bale pentru Hollywood Reporter.
 

 

 

 

Regizorul britanic Ridley Scott a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar - pentru filmele "Thelma si Louise" (1991), "Gladiatorul" (2000) si "Elicopter la pamant!" (2001) -, a castigat numeroase premii Globul de Aur, Emmy si BAFTA si este renumit pentru stilul sau cu un puternic impact vizual si pentru obsesia lui pentru detalii. Printre filmele de succes pe care le-a regizat se numara "Alien" (1979), "Vanatorul de recompense" (1982), "Regatul cerului" (2005), "Gangster american" (2007) si "Un ghem de minciuni" (2008).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies