marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer spectaculos pentru Exodus: Gods and Kings. Christian Bale si Joel Edgerton aduc o confruntare legendara in filmul regizat de Ridley Scott

S-a lansat primul trailer pentru prodcutia Exodus: Gods and Kings, in regia lui Ridley Scott. Mult asteptatul film il aduce pe Christina Bale in rolul lui Moise, alaturi de care mai joaca nume sonore ca Ben Kingsley, Joel Edgerton, Sigourney Weaver sau Aaron Paul.

Trailer spectaculos pentru Exodus: Gods and Kings. Christian Bale si Joel Edgerton aduc o confruntare legendara in filmul regizat de Ridley Scott

Primul trailer pentru Exodus arata spectaculos si promite in acelasi timp, un film de proportii gigante, dar si o poveste complexe si captivanta despre unul dintre cele mai cunoscute si importante personaje biblice. Christian Bale impresioneaza in rolul lui Moise, iar Joel Edgerton sau Sigourney Weaver sunt greu de recunoscut.
 

 

 

 

Desi are 76 de ani, Ridley Scott este un cineast cu spirit vesnic tanar si cu o energie debordanta. In fiecare film de-al sau se vede amprenta sa de artist si asta o arata inca o data in Exodus: Gods and Kings. Filmul se va centra pe relatia dintre Rhamses (Joel Edgerton) si Moises (Christian Bale) si lupta sa de a elibera 6000 de sclavi.
 

 

In noul numar al revistei Entertainment Weekly, Christian Bale a marturisit ce l-a atras la acest film si la poveste. "Charlton Heston a facut un rol memorabil. Dar ceea ce mi-a placut este faptul ca povestea personajului Moise poate fi dezvoltata si expusa in moduri in care nici nu isi imaginau cinefilii atunci cand se lansa The Ten Commandments. Sigur, am avut si eu o conditie: fara barbi false." a spus amuzat actorul.

 

 


 

Moise este un personaj pivotal in Testamentul Vechi: el a fost un profet ce a luptat impotriva Faraonului Ramses, pentru a elibera 6000 de sclavi, pe care i-a condus in desert, catre Marea Rosie, pe care a impartit-o in doua pentru a scapa de egipteni.
 

 

Pentru al 22-lea film din cariera sa, regizorul britanic Ridley Scott a ales o distributie de vis: Christian Bale, Joel Edgerton, Ben Kingsley, Sigourney Weaver John Turturro sau Aaron Paul. Starurile s-au declarat mandre sa lucreze alaturi de omul care a oferit cinematografiei filme exceptionale ca Alien, Blade Runner, Gladiator sau Kingdom of Heaven. Scott este unul dintre cei mai versatilii regizori din lume, cu o capacitate extraordinara de a aborda orice stil cinematografic, de la film science-fiction si pana la comedii. Acum 2 ani, a revenit in atentie cu Prometheus, un film cu care a revenit in universul Alien si pentru care pregateste o continuare in 2015. Din pacate, nu a castigat niciodata Oscarul pentru cel mai bun regizor, desi a fost nominalizat de trei ori, pentru Gladiator, Black Hawk Down si Thelma&Louise. Insa, presa straina e de parere ca acest film ar putea sa il aduca din nou in cursa pentru ravnita statueta. In 2001, Gladiatorul castiga Oscarul pentru cel mai bun film.

 


Christian Bale vine dupa un an plin de succes, in care a castigat din nou admiratia fanilor si criticilor cu filmul American Hustle. Nominalizat la Oscar pentru acest film, Bale a facut inca o transformare dementiala, dupa ce s-a ingrasat 20 de kilograme. Acum, in Exodus, actorul are barba si impresioneaza in tinute tipice epocii in care se plaseaza actiunea. "Moise este cel mai fascinant personaj pe care l-am studiat vreodata. Ahile este descris ca cel mai pasionant si viril om, insa cred ca Moise l-ar intrece intr-o competitie" a spus starul din seria The Dark Knight.

In imaginile prezentate de Entertainment Weekly, apare si Joel Edgerton, care este greu de recunoscut, dupa ce s-a tuns chel. "Cand renunti la par complet, nu stii niciodata cum o sa arati. E un pariu." El va juca rolul celebrului Faraonului Ramses. Surpriza este si prezenta actritei Sigourney Weaver in film. Cei doi colaboreaza din nou dupa trei decenii, cand actrita crea cea mai puternica eroina din cinematografie - Ellen Ripley in Alien.

 

Exodus:Gods and Kings se va lansa in SUA pe 12 decembrie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies