marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Extant: primul trailer pentru unul dintre cele mai fascinante seriale science-fiction create vreodata, cum arata proiectul produs de Steven Spielberg

"Extant" inseamna "inca in existenta, opusul disparitiei". Asa este promovat serialul regizat de Steven Spielberg in cel mai recent teaser oferit publicitatii.

Extant: primul trailer pentru unul dintre cele mai fascinante seriale science-fiction create vreodata, cum arata proiectul produs de Steven Spielberg

Extant este un serial realizat de Steven Spielberg, in care joaca Halle Berry si a carui premiera va avea loc in vara lui 2014 pe CBS. In trailer-ul de 26 de secunde este prezentata o dubla definitie a termenului extant si anume "inca in existenta", respectiv "opusul disparitiei".

 

In timpul clipului ruleaza rapid cateva imagini cu Pamantul, un glob ocular, o inima batand si un fetus. Desi teaser-ul nu ofera prea multe informatii despre serial, totusi prezinta un sens al conceptului seriei. Halle Berry interpreteaza rolul unui astronaut ale carei experienta petrecute in timpul intoarcerii acasa au condus la evenimente care schimba cursul istoriei umane. 

 

Extant este descris ca un thriller futurist despre o femeie astronaut care incearca sa se reconecteze cu familia sa atunci cand se intoarce din spatiu dupa un an de zile. Experientele sale duc la evenimente care in cele din urma vor schimba cursul istoriei umane.

 

Pentru Extant sunt in lucru 13 episoade, acesta fiind cea mai recenta serie limitata la care lucreaza cei del a CBS, serialul alaturandu-se seriei Under the Dome, dar si viitorului proiect Hostages and Intelligence. 




Modifică setările cookies