marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fanii nu-l recunosc: Arnold, transformat complet. Cum arata actorul de 64 de ani pentru noul sau film, The Tomb

Cu haine de piele si casca army, pe o motocicleta vintage, actorul a oferit imaginea zilei si a atras atentia celor din Santa Monica, unde a fost surprins de fotografi plimbandu-se pe motor.

Fanii nu-l recunosc: Arnold, transformat complet. Cum arata actorul de 64 de ani pentru noul sau film, The Tomb

Arnold Schwarzenegger, care a creat legendarul personaj T-800, cyborgul cu muschi de otel venit din viitor in Terminator (1984), a demonstrat ca desi a imbatranit, spiritul sau de aventurier nu cunoaste limite.

Actorul de 64 de ani este mai activ ca niciodata si pregateste nu mai putin de 6 filme pentru urmatorii 2 ani. De curand a terminat filmarile pentru The Expendables 2 si in aceste momente, actorul filmeaza pentru The Tomb, un thriller produs de Summit Entertainment, in care il va avea partener pe Sylvester Stallone.


The Tomb are un buget de 70 de milioane de dolari si va fi lansat in 2013. In "The Tomb", Sylvester Stallone este Ray Breslin, unul dintre cei mai mari specialisti in securitate, care, dupa ce construieste o inchisoare perfecta, ajunge sa fie inchis in propria puscarie, dupa ce este victima unei inscenari. Astfel, Breslin este nevoit sa isi foloseasca ingeniozitatea si cunostintele dobandite despre inchisori pentru a evada si a-l gasi pe omul care l-a aruncat in spatele gratiilor.

Schwarzenegger va interpreta rolul lui Church, un detinut complex, care se lupta sa-si salveze colegii din puscarie. Actorul s-a transformat incredibil de mult pentru noul sau rol, iar fanii aproape ca nu-l mai recunosc dupa ce si-a lasat barba.

In august, Arnold va putea fi vazut si in Romania, in The Expendables 2, care aduna toata gasca de super eroi de actiune, de la Sylvester Stallone la Jet Li. Filmul cu buget de aproape 100 de milioane de dolari promite imagini explozive si pline de testosteron.The Expendables 2  promite sa arunce atmosfera in aer si se anunta mai spectaculos decat primul film. In 2010, regizat de Sylvester Stallone, The Expendables a facut incasari de 247 milioane de dolari. Filmul ajunge in Romania pe 17 august.


Arnold Schwarzenegger in Terminator (1984)

 

Sursa foto: Getty/Daily Mail


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies