marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer oficial pentru The Expendables 2.  Dupa 28 de ani Arnold anunta din nou: I'm Back

Vaneaza-i, gaseste-i, omoara-i! Asta e planul lui Sly Stallone pentru  The Expendables 2 care reuneste gasca eroilor de sacrifiu din nou in aceasta vara sperand la incasari uriase. Pelicula si-a lansat astazi primul trailer oficial.

Primul trailer oficial pentru The Expendables 2. Dupa 28 de ani Arnold anunta din nou: I m Back

Cand ii strangi la un loc pe Arnold, Stallone, Chuck Norris, Van Damme, Jet Li, Jason Statham si Bruce Willis, te astepti ca intreg universul sa faca implozie. 


 

Cum era de asteptat Barney Ross (Sylvester Stallone) si echipa lui de mercenari sunt gata din nou sa faca ravagii.

 

Pelicula regizata de Simon West (Con Air, Lara Croft: Tomb Raider) ii aduna pe Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews), Mr. Church (Bruce Willis) —alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan). Din distributie mai fac parte si inegalabilii Chuck Norris si Jean Claude Van Damme alaturi de Arnold Schwarzeneger.

Filmul cu buget de aproape 100 de milioane de dolari promite imagini explozive si pline de testosteron. In trailer avem parte si de un preview al luptei dintre Stallone si Jean-Claude Van Damme in rol negativ. Nu lipseste nici Arnold Schwarzeneger care dupa 28 de ani anunta din nou triumfator "I'm back". In 1984, actorul intra in istorie cu replica "I'll be back!" in Terminatorul lui James Cameron.

Povestea filmului nu e una complicata. Cand unul din oamenii lor este ucis, ceata eroilor de sacrificiu jura razbunare pe un teritoriu necunoscut unde toate sansele le sunt impotriva. Insa ei vor fi in stare de orice pentru a-si razbuna fratele.


The Expendables 2  promite sa arunce atmosfera in aer si se anunta mai spectaculos decat primul film. In 2010, regizat de Sylvester Stallone, The Expendables a facut incasari de 247 milioane de dolari. Filmul ajunge in Romania pe 17 august.
 


 Modifică setările cookies