marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fanii s-au revoltat: 19.000 de oameni au semnat o petitie pentru ca Loki sa aiba un film separat  de seria The Avengers

Dupa ce s-a anuntat faptul ca Loki nu va mai face parte din distributia continuarii The Avengers, cel mai de succes film cu supereroi, fanii personajului au luat atitudine.

Fanii s-au revoltat: 19.000 de oameni au semnat o petitie pentru ca Loki sa aiba un film separat de seria The Avengers

 

Peste 19.000 de oameni au semnat deja o petitie prin care cer celor de la Marvel sa creeze un film care sa-l aiba in prim plan pe Loki, personajul interpretat de Tom Hiddleston.

 

"Consideram ca Loki, datorita popularitatii pe care si-au castigat-o atat personajul, cat si actorul in filmele Marvel, merita o poveste a lui. Credem ca un astfel de demers ar fi nu numai profitabil, ci ofera si o imagine mai larga publicului despre complexitatea personajului negativ al universului Marvel. A explora aceasta parte intunecata a povestii lui Thor ar oferi credit unei personaj convingator", scriu fanii in petite.

 

 

Dupa aparitiile din Thor (2011) si The Avengers (2012), personajul interpetat de Hiddleston a devenit favoritul publicului.  La inceputul lunii august, Joss Whedon a declarat ca Loki nu va mai face parte din distributia The Avengers 2, informatie confirmata si de Tom Hiddleston. 

 

"Loki nu va mai fi. Nu cred ca exista ceva nou cu care ar mai putea contribui la film. Joss mi-a dat atat de multe lucruri minunate de fauct in prima parte, incat acum doar s-ar repeta", a declarat Hiddleston pentru Collider.

 

 

 

 

The Avengers: Age of Ultron va fi lansat pe 1 mai 2015. Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind al treilea cel mai profitabil film din istorie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies