marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Avengers: Age of Ultron: Joss Whedon a dezvaluit cum va fi modificat Ultron fata de personajul din benzile desenate

Dornic sa creeze un film pe masura asteptarilor, Joss Whedon a ales un personaj negativ deosebit pentru continuarea blockbuster-ului care a facut incasari record, The Avengers.

The Avengers: Age of Ultron: Joss Whedon a dezvaluit cum va fi modificat Ultron fata de personajul din benzile desenate

 

Pentru a mari suspansul, regizorul i-a facut cateva modificari lui Ultron, masinaria care trebuie sa se transforme intr-un personaj interesant si atractiv. Creat de cate un om de stiinta in benzile desenate ale celor de la Marvel, Ultron este un robot cu constiinta proprie, care dezvolta o dorinta imensa pentru putere. Acesta detine o numeroase abilitati, printre care putere superumana, viteza, rezistenta, durabilitate, capacitate de a zbura si un intelect de geniu.

 

Pentru The Avengers: Age of Ultron, Whedon a dezvaluit ca i-a eliminat lui Ultron o parte din abilitati si a gasit o cale pentru a-l umaniza, dar in acelasi timp pentru a ramane un personaj fioros.

 

"Am stiut imediat ce vreau sa fac cu el. El intotdeauna incearca sa-i distruga pe cei din echipa Avengers. Nu este un tip fericit, ceea ce il face interesant. Are dureri, iar felul in care si le va manifesta nu va fi specific unui robot. Ii voi lua cateva dintre puteri, deoarece la un moment dat toti devin magici, iar eu am deja pe cineva nou care este vrajitoare", a declarat Whedon, potrivit Entertainment Weekley.

 

 

The Avengers: Age of Ultron va fi lansat pe 1 mai 2015. Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind al treilea cel mai profitabil film din istorie.

 

Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari).

 


Galerie foto


Modifică setările cookies