marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 6: filmul cu Vin Diesel si Dwayne Johnson a stabilit un nou record istoric pentru studiourile Universal

Universal Pictures anunta ca Fast & Furious 6 a devenit filmul din istoria studioului care a urcat cel mai rapid spre pragul de 500 de milioane de dolari.

Fast and Furious 6: filmul cu Vin Diesel si Dwayne Johnson a stabilit un nou record istoric pentru studiourile Universal

 

Fast & Furious 6 a demarat pe locul intai in toate cele 60 de teritorii in care a fost lansat, mentinandu-si pozitia de lider pentru doua saptamani la rand. Cel de-al saselea film din franciza a avut cele mai mari incasari in weekendul de lansare din istoria studioului Universal si cele mai mari incasari din franciza.

 

 

Pana  pe 6 iunie, filmul a cumulat 180,3 milioane de dolari in America de Nord si 342, 2 milioane de dolari pe plan international. Incasarile din 6 iunie au dus filmul peste pragul de 500 de milioane de dolari.

 

Fast & Furious 6 regizat de taiwanezul Justin Lin si  aduce in distributie pe Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster si Dwayne Johnson, dar si nume noi ca Luke Evans si Gina Carano.

 

De la jaful din Rio unde au lovit serios imperiul unui rege al drogurilor si au adus 100 de milioane de dolari echipajului, Dom (Vin Diesel) si Brian (Paul Walker), s-au despartit si au colindat lumea. Faptul ca nu se pot reintoarce acasa si ca traiesc mereu fugind de bratul legii a facut ca vietile lor sa fie incomplete. Intre timp, Hobbs (Dwayne Johnson) a dat de urma unei organizatii de mercenari extrem de duri si de bine pregatiti a carei retea se intinde pe teritoriul a 12 tari si a carui lider (Luke Evans) are ca mana dreapta o pe persoana pe care Dom o iubea, dar pe care o credea moarta: Letty (Michelle Rodriguez).

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies