marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Statham este furios si iute: starul va juca alaturi de Vin Diesel si Dwayne Johnson in Fast and Furious 7, ce rol va avea in urmatorul film din serie

Fanii seriei Furios si iute au toate motivele de bucurie. Dupa luni de zvonuri, Jason Statham a fost confirmat ca star al celei de-a 7-a parti din franciza. Vestea a fost data la premiera lui Fast and Furious 6 chiar de Michelle Rodriguez, scrie Digital Spy.

Jason Statham este furios si iute: starul va juca alaturi de Vin Diesel si Dwayne Johnson in Fast and Furious 7, ce rol va avea in urmatorul film din serie

Vestea ca Jason Statham va juca in urmatorul film din seria Furios si iute circula de mai multe luni, insa pana acum nu s-a confirmat oficial. Daca in urma cu ceva timp se zvonea ca starul din Transporter a refuzat oferta celor de la Universal, acum, actrita Michell Rodriguez, care a revenit in serie, a confirmat ca Statham a veni in echipa.

 

"Jason Statham, Dwayne Johnson, Vin Diesel..cand ii vezi in aceeasi camera, stii ca trebuiau sa apara in acelasi film. Nu pot decat sa ma bucur si sa aplaud reusita celor de la Universal de a-i aduce pe toti trei in acelasi film" a spus actrita la premiera Fast and Furious 6 din Londra. Al saptelea film va fi regizat de James Wan, cunoscut pentru seria Saw, dupa ce Justin Lin a anuntat ca nu intentioneaza sa se mai ocupe de alt film din serie.

 

 

Pana atunci, fanii se pot delecta cu Fast and Furious 6, care se va lansa si in Romania pe 24 mai si care este o adevarata cursa plina de adrenalina.


In Fast and Furious 6  Luke Evans este Owen Shaw, personajul negativ. Dupa evenimentele din Fast Five, Brian O'Conner (Paul Walker),  Dominic Toretto (Vin Diesel) si echipa sa sunt bogati, dar nu se pot intoarce acasa pentru ca sunt cautati de politie. Asa ca, daca vor sa-si anuleze pedepsele trebuie sa distruga o organizatie de mercernari condusa de Owen Shaw (Luke Evans) si de Letty Ortiz (Michele Rodriguez) o fosta iubita de-a lui Dominic pe care o credea moarta.

 

 

 


Fanii ar putea avea o surpriza in Fast and Furious 6:  Jason Statham are o scena la final. Presa americana relateaza ca actorul va avea un rol mic in noul film al seriei, regizat de Justin Lin. Acesta va aparea la finalul filmului conducand un Mercedes S-Class in Tokyo si vom afla ca este Ian Shaw,  fratele mai mare al personajului jucat de Luke Evans. Desi are o mica aparitie in Fast and Furious 6, acesta va da nastere intrigii din urmatorul film Fast and Furious 7.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies