Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 7, filmul cu cele mai multe greseli din 2015. Ce alte blockbustere se regasesc in clasament

2015 a adus multe super productii pe marile ecrane. Iar ca in fiecare final de an, cinefilii trec in revista si filmele in care s-au strecurat cele mai multe greseli. In 2015, conform celor de moviemistakes.com, productia cu cele mai multe erori este Furious 7.

Fast and Furious 7, filmul cu cele mai multe greseli din 2015. Ce alte blockbustere se regasesc in clasament

Cei de la Moviemistakes.com au lansat clasamentul filmelor cu cele mai multe greseli din acest an. Cel mai recent capitol din franciza Fast and Furious si ultimul in care apare regretatul Paul Walker - Furious 7 - a adunat 41 de erori, conform site-ului moviemistakes.com. Astfel, pelicula ocupa primul loc in acest clasament. In  scenele in care sunt comise erori se numara si o cursa spectaculoasa, in care cateva detalii nu corespund.

 

 

Pe locul 2 se afla blockbusterul Jurrasic World, unul dintre cele mai bine profitabile filme din 2015, care a facut incasari de peste  1 miliard de dolari, la fel ca si Furious 7. Conform site-ului, Jurassic World contine 33 de greseli. 

 

In top 10, se mai regasesc blockbustere ca Spectre, The Martian, Ant-Man sau FIfty Shades of Grey, dar si alte filme extrem de populare din acest an.

 

 

1. Fast and Furious 7 - 41 de greseli

2 Jurassic World - 33 de greseli

3 The Martian - 21 de greseli

4 Spectre - 16 greseli

5 Mad Max: Fury Road - 15 greseli

6 Terminator Genisys - 11  greseli

7 Ant-Man - 10  greseli

8 Fifty Shades of Grey - 8 greseli 

9 Minions - 7 greseli

10 Avengers: Age of Ultron - 7  greseli

 

Sursa: Moviemistakes.com


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies