marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious: care este viitorul francizei dupa moartea tragica a lui Paul Walker, ce decizie au luat producatorii

Vestea mortii lui Paul Walker i-a lasat in lacrimi pe toti fanii actorului. Milioane de oameni inca nu isi revin dupa anuntul tragic. Paul Walker a murit sambata intr-un accident de masina. Actorul de 40 de ani filma la Fast and Furious 7, dar acum producatorii au decis sa amane filmul.

Fast and Furious: care este viitorul francizei dupa moartea tragica a lui Paul Walker, ce decizie au luat producatorii

Conform celor de la Hollywood Reporter producatorii au intrat in hiatus de la Ziua Recunostintei si pana duminica, cand a fost anuntata moartea lui Walker. Insa, reprezentanti si producatori ai studiourilor Universal s-au reunit duminica seara pentru a discuta soarta francizei Fast & Furious dupa moartea starului Paul Walker.

Cel de-al 7-lea film din seria Fast & Furious, in care isi va face debutul si Jason Statham va suferi intarzieri, insa nu va fi abandonat, conform deciziei luate de producatori. Intarzierea este pe termen nederminat inca, urmand ca realizatorii sa anunte o noua data a lansarii filmului in cinematografe.
 

Filmarile de la Fast & Furious 7, programat sa ajunga in cinematografe pe 13 iulie, 2014,  incepusera deja sub comanda regizorului James Wan, insa fusesera amanate pentru perioada Zilei Recunostintei. Duminica, echipa trebuia sa se reuneasca in Atlanta, insa moartea fulgeratoare a actorului, in varsta de 40 de ani, va mai amana cu cateva zile reluarea filmarilor.

 

 

Hollywood Reporter noteaza ca filmul ar putea avea de suferit tinand cont de faptul ca accidentul in care a murit Walker este similar cu cele descrise in franciza.

De asemenea, este important de vazut cum vor schimba scenaristii povestea si daca vor integra moartea lui Brian O'Conner, personajul jucat de Paul Walker. O alta varianta este pastrarea personajului sub interpretarea unui alt actor. Acest lucru este insa mai greu de realizat, deoarece o buna parte din Fast & Furious 7 s-a filmat deja cu Paul Walker iar asta ar insemna ca producatorii sa renunte complet la materialul turnat pana acum.

 

 

 


"Toti cei de la Universal suntem devastati. Paul a fost timp de 14 ani un membru iubit al acestei familii, pierderea sa este devastatoare pentru noi si pentru numerosii fani" a declarat un purtator de cuvant de la Universal. O situatie asemanatoare s-a petrecut in 2008 la moartea lui Heath Ledger in timpul filmarilor de la The Imaginarium of Doctor Parnassus.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies