marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast & Furious 6: care este povestea din spatele noului film din franciza construita pe viteza

Milioanele de fani ai francizei Furios si Iute au aflat in sfarsit care va fi povestea din spatele celui mai nou film al seriei. Fast & Furious 6 a fost tinut multe luni intr-un mister total. In partea a sasea, nu va mai fi vorba de un jaf, ci despre iertarea pacatelor echipei eroilor Dom si Brian pentru ca acestia sa nu mai fuga de lege. 

Fast Furious 6: care este povestea din spatele noului film din franciza construita pe viteza


Fast & Furious 6
este regizat de taiwanezul Justin Lin si ii aduce in distributie pe Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster si Dwayne Johnson, dar si nume noi ca Luke Evans si Gina Carano. Ce se intampla in episodul cu numarul 6 din  franciza construita pe viteza?

De la jaful din Rio unde au lovit serios imperiul unui rege al drogurilor si au adus 100 de milioane de dolari echipajului, Dom (Vin Diesel) si Brian (Paul Walker) s-au despartit si au colindat lumea. Faptul ca nu se pot reintoarce acasa si ca traiesc mereu fugind de bratul legii a facut ca vietile lor sa fie incomplete. Intre timp, Hobbs (Dwayne Johnson) a dat de urma unei organizatii de mercenari extrem de duri si de bine pregatiti a carei retea se intinde pe teritoriul a 12 tari si a carui lider (Luke Evans) are ca mana dreapta o pe persoana pe care Dom o iubea, dar pe care o credea moarta: Letty (Michelle Rodriguez).


 

Singura cale de a distruge organizatia este sa o infrunte in strada. Asa ca Hobbs il roaga pe Dom sa isi reuneasca echipa in Londra. Rasplata? Anularea pedepselor pentru intreaga echipa si posibilitatea de se intoarce acasa si de a-si reintregi familiile.
 

 

In 2011, Fast Five a facut peste 626 milioane de dolari cu un buget de 125 de milioane de $. Vin Diesel a promis ca noul film va aduce o parada de masini ametitoare si curse care te vor tine lipit de scaun la cinema. Pe 5 februarie pe www.procinema.ro poti vedea primul trailer pentru Fast & Furious 6, subtitrat. Fast & Furious 6 va avea premiera pe 24 mai.

 


 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies