marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast & Furious 7: Vin Diesel i-a surprins pe fani cu doua noi imagini, cum apare actorul in cel mai spectaculos film din serie

Vin Diesel a facut publice in exclusivitate, pe pagina sa de Facebook oficiala, doua noi imagini din noul film al francizei „Fast & Furious”. In imagini, alaturi de actor, se pot vedea si colegii sai Paul Walker, Tyrese Gibson, impreuna cu regizorul James Wan pe platourile de filmare.

Fast Furious 7: Vin Diesel i-a surprins pe fani cu doua noi imagini, cum apare actorul in cel mai spectaculos film din serie

 

Vin Diesel a profitat de ocazie ca sa impartaseasca entuziasmul sau cu fanii, spunand ca presimte un 2014 foarte bun si ca fiecare persoana implicata in noul film este in extaz. Fanii au reactilonat imedia pe pagina de Facebook, acolo unde imaginea cu cei trei actori a strans aproape 1 milion de like-uri.
   

Noua pelicula ii va reuni pe Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez si Jordana Brewster din gasca lui Dom Toretto in incercarea lor de a scapa de sub consecintele mortii lui Owen Shaw.

 

 

 

 

 


„Fast and Furious 7” va porni de la evenimentele petrecute in cel de-al saselea film, la finalul caruia Owen Shaw, eroul negativ, moare. Jason Statham va juca rolul fratelui acestuia si va cauta razbunarea moartea fratelui sau, ceea ce il conduce catre o infruntare mortala cu Vin Diesel si Dwayne Johnson.


Franciza a debutat in 2001 cand Rob Cohen a regizat filmul "The Fast and the Furious". Au urmat "Fast 2 Furious" (2003), "The Fast and the Furious: Tokyo Drift" (2006), "Fast & Furious" (2009), "Fast Five"(2011) si „Fast and Furious 6” (2012).

 


„Fast & Furious 7” isi va avea premiera pe data de 11 iulie 2014.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies