marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Jason Statham din Fast and Furious 7: cum arata in rolul eroului negativ

Momentul asteptat de milioane de fani a sosit. Vin Diesel a postat pe pagina sa de Facebook primele imagini cu el si Jason Statham din Fast and Furious 7, in care Statham joaca rolul eroului negativ.

Prima imagine cu Jason Statham din Fast and Furious 7: cum arata in rolul eroului negativ

Vestea ca Jason Statham va juca in urmatorul film din seria Furios si iute circula de mai multe luni, insa acum fanii au primit dovada oficiala, dupa ce cei 50 de milioane de fani de pe Facebook ai lui Vin Diesel au vazut prima imagine cu cei doi actori.

Fast and Furious 7 va porni de la evenimentele petrecute in cel de-al saselea film, la finalul caruia Owen Shaw, eroul negativ, moare. Jason Statham va juca rolul fratelui acestuia si va cauta razbunarea moartea fratelui sau, ceea ce il conduce catre o infruntare mortala cu Vin Diesel si Dwayne Johnson.

 


In Fast & Furious 6, Luke Evans este Owen Shaw, personajul negativ. Dupa evenimentele din Fast Five, Brian O'Conner (Paul Walker),  Dominic Toletto (Vin Diesel) si echipa sa sunt bogati, dar nu se pot intoarce acasa pentru ca sunt cautati de politie. Asa ca, daca vor sa-si anuleze pedepsele trebuie sa distruga o organizatie de mercernari condusa de Owen Shaw (Luke Evans) si de Letty Ortiz (Michele Rodriguez) o fosta iubita de-a lui Dominic pe care o credea moarta.

Franciza a debutat in 2001 cand Rob Cohen a regizat filmul "The Fast and the Furious". Au urmat "Fast 2 Furious" (2003), "The Fast and the Furious: Tokyo Drift" (2006), "Fast & Furious" (2009) si "Fast Five"(2011).

 


Galerie foto


Modifică setările cookies