marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Femeile care te vor uimi in ultimul sezon din Spartacus. Producatorii promit un final la care nimeni nu se asteapta

Spartacus, unul dintre cele mai populare seriale ale momentului va reveni in forta la inceputul anului viitor, cu cel de-al patrulea sezon, Spartacus: War of the Damned. Vezi ACUM sezonul 1 integral pe Voyo.ro! Incearca-l gratuit!

Femeile care te vor uimi in ultimul sezon din Spartacus. Producatorii promit un final la care nimeni nu se asteapta

Chiar daca va fi ultimul sezon, producatorii serialului nu vor sa-si dezamageasca fanii si au pregatit un final incredibil, "ceva la care nimeni nu se asteapta. Il veti vedea pe Spartacus impreuna cu armata lui, infruntandu-l pe Marcus Crassus. Va fi epic la un nivel pe care nici nu vi-l imaginati", a declarat Steven DeKnight, producatorul serialului.

Cel mai violent serial al Americii! Sange si sex cum nu ai mai vazut niciodata!

Spartacus -Vezi acum sezonul 1, INTEGRAL, gratuit! -Click AICI!


Iar ca lucrurile sa fie si mai interesante, in rolurile feminine ale productiei vor fi trei actrite misterioase si pregatite sa faca un adevarat spectacol, acestea fiind Anna Hutchison, Jenna Lind si Gwendoline Taylor. Anna Hutchison va interpreta rolul Laetei, Jenna Lind va fi Kore, in timp ce Gwendoline Taylor va juca in rolul lui Sibyl.  Una dintre actritele indragite de fani din seriile trecute a fost Katrina Law, care a interpretat-o pe Mira.


Cine sunt cele trei actrite:

Anna Hutchison (26 de ani) este o actrita nascuta in Noua Zeelanda, cunoscuta pentru o serie de aparitii pe care le-a avut in serialele din tara natala si din Australia, precum Power Rangers: Jungle Fury, Underbelly: A Tale of Two Cities si Go Girls.

Jenna Lind s-a nascut in Australia si a ajuns in atentia telespectatorilor dupa rolul pe care l-a jucat in serialul de comedie, 30 Seconds, dar si in Underbelly: A Tale of Two Cities.



Gwendoline Taylor (25 de ani) s-a nascut in Noua Zeelanda si s-a facut remarcata in serialul "Go Girls".


Serialul produs de canalul TV Starz a reusit sa faca audiente record, dupa ce primul episod din sezonul 3 a fost vizionat de 2.7 milioane de telespectatori.

Spartacus a devenit imediat preferatul a milioane de spectatori. Cu o poveste captivanta, personaje interesante, scene de lupta violente si multe momente de nuditate, Spartacus a  reusit sa isi construiasca o baza solida de fani, si datorita lui Andy Whitfield, carismaticul actor care i-a dat viata lui Spartacus in primul sezon.

In septembrie 2011, fanii serialului Spartacus au fost cutremurati de auzul vestii ca starul seriei, Andy Whitfield a murit, la doar 39 de ani, rapus de o boala necrutatoare. Desi anuntase retragerea sa din serial, toata lumea spera ca actorul australian sa isi revina
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies