marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vestea care va intrista milioane de fani. Serialul fenomen Spartacus se incheie dupa 3 sezoane. Primele imagini din ultima serie

Milioane de fani din intreaga lume isi vor lua adio de la cel mai curajos razboinic, Spartacus, in cel de-al treilea sezon, care va fi si ultimul. Cei de la Starz au anuntat oficial ca serialul fenomen se va incheia in 2013.

Vestea care va intrista milioane de fani. Serialul fenomen Spartacus se incheie dupa 3 sezoane. Primele imagini din ultima serie

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Dupa atatea injunghieri si lupte sangeroase, Spartacus isi va infrunta ultimul inamic roman anul viitor. Serialul care a dus violenta si sexul la cote maxime pe tv si care a facut audiente record se va incheia anul viitor, dupa ce se va lansa al treilea sezon.

Sezonul final se va numi "Spartacus: War of the Damned" si va avea premiera in SUA in ianuarie 2013. "A fost o decizie foarte grea si dificila din punct de vedere emotional pentru mine si partenerii mei" a spus intr-un comunicat oficial creatorul showului, Steve S. DeKnight. "Povestea lui Spartacus se va incheia glorios, iar finalul ii va incanta pe fani, care au fost alaturi de noi in aceasta aventura formidabila. Spartacus va avea un sfarsit epic, asa cum merita". a mai adaugat DeKnight.

Cu Spartacus, cei de la Starz au dat lovitura in 2010, cand a fost lansat primul sezon, Blood and Sand. Anul trecut insa, show-ul a suferit cea mai mare pierdere, dupa ce eroul principal, Andy Whitfield, cel care l-a jucat pe Spartacus in primul sezon, a murit la 18 luni dupa ce a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin.

 


Toate seria Spartacus este din 15 iunie pe voyo.ro Nu ai voie sa ratezi asa ceva. Vezi cum te poti uita cel mai sangeros serial

Chris Albrecht, presedintele Starz Entertainment, i-a adus un omagiu emotionant: "Cel care a jucat rolul unui campion pe ecrane a fost de asemenea un campion in viata reala. Whitfield a infruntat cancerul cu forta, curaj si gratie!"

Andy Whitfield a devenit extrem de popular la inceputul lui 2010 cand serialul Spartacus a fost lansat in America, insa  la doar 4 luni dupa ce a devenit un star international acesta a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin.

Actorul i-a rugat pe colegi sa nu opreasca productia serialului care a intrat in stand by dupa ce  Whitfield a anunta ca este bolnav. In ianuarie 2012 a fost lansat noul sezon al serialului, Spartacus Vengeance, unde Liam McIntyre, un actor australian, l-a inlocuit pe Andy Whitfield.

 

 

 

 

Saptamanal, serialul a fost urmarit de peste 6 milioane de spectatori, o cifra record pentru postul Starz.  Unul dintre elementele de succes au fost scenele de violenta realizate intr-un stil deosebit, asemanator celor din filmul "300", dar si consistenta de scene de sex. Serialul a fost vandut in peste 150 de tari. Mai mult, Spartacus a reusit sa intre pe lista celor mai bine vandute seriale pe DVD din istorie. "Spartacus a devenit un fenomen mondial si a depasit asteptarile tuturor, a reusit sa atraga milioane de fani in intreaga lume, asa ca le vom oferi un final pe masura. " a spus CEO-ul de la Starz, Chris Albrecht.

 

"Acest sezon va fi cel mai spectaculos si cel mai tare de pana acum. Vor exista batalii grandioase, intre sute de oameni. Vom incerca sa aducem cele mai spectaculoase momente din istoria lui Spartacus in scena, astfel incat finalul sa fie unul extraordinar." a spus DeKnight.

 

 

 

Spartacus a fost numit de critici un serial cu totul special, datorita imbinarii scenelor de violeta cu dialogurile shakesperiene, care i-au oferit un aer de autenticitate. Spartacus va lasa in urma o mostenire impresionanta, un serial care a revolutionat televiziunea demonstrand ca se poate folosi ecranul verde mult mai mult (nu exista nici o scena filmata in cadru deschis) si ca sexul excesiv nu este intotdeauna un factor gratuit de a atrage audienta.

 

 

Imagine de la filmarile sezonului 3, "War of the  Damned"

 

 

"Prefer sa inchei un show  lasandu-i pe spectatori cu dorinta de a vrea mai mult decat sa il inchei cand deja publicul este plictisit de poveste. Vrem sa facem cele mai bune 10 episoade" a mai spus DeKnight pentru Entertainment Weekly.

 


 

 

Insa, creatorul serialului a anuntat o veste surpriza pentru fani: acesta vrea sa ii atraga dupa incheierea lui Spartacus, catre un nou serial, "Incursion", pe care l-a definit ca fiind o combinatie intre "jocul video Halo si seria tv Band of Brothers", scrie Entertainment Weekly.

 


Actiunea din Spartacus: War of Damned are loc dupa infrangerea comandantului roman Gaius Claudius. Spartacus (Liam McIntyre) si oamenii sai se bucura de victoriile glorioase impotriva romanilor in Batalia de la Vesuvius. Aceste victorii nu doar ca au intarit legenda lui Spartacus dar au marit numarul rebeliilor sclavi la 30.000.  Roma incepe sa tremure in fata lui Spartacus, care acum este si mai puternic.


 

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies