marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Festivalul de Film de la Toronto: varianta moderna a clasicului western "The Magnificent Seven" va deschide editia din acest an. Starurile uriase care joaca in film

Noua versiune a clasicului western "The Magnificent Seven" (Cei Sapte Magnifici), de Antoine Fuqua, avandu-i printre interpreti pe Denzel Washington, Ethan Hawke si Manuel García-Rulfo, va deschide editia din acest an a Festivalului International de Film de la Toronto (TIFF), au anuntat organizatorii, potrivit EFE.

Festivalul de Film de la Toronto: varianta moderna a clasicului western The Magnificent Seven va deschide editia din acest an. Starurile uriase care joaca in film

Antoine Fuqua ("The Equalizer") a spus ca nu se putea gandi la "un loc mai bun sau un public mai bun, pentru premiera mondiala a filmului" sau.

Din distributie mai fac parte Chris Patt, Vincent D'Onofrio, Byung-Hun Lee, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Peter Sarsgaard.
 

"Capacitatea lui Fuqua de a imbina fara efort actiunea viscerala si emotia dramei il face sa fie un narator atat de convingator, iar acest film nu este o exceptie", a apreciat directorul artistic al TIFF, Cameron Bailey.

 

Cea de-a 41-a editie a TIFF, unul dintre cele mai insemnate festivaluri de film din lume, se va desfasura intre 8 si 18 septembrie.

 

Sursa: Agerpres
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies